מתכוני סלטים מהירים ליום העצמאות

שלושה מתכונים מהירים וטעימים לסלטים ליום העצמאות שמצטרפים למבחר עצום של סלטים

לכבוד יום העצמאות ה – 69 חידשתי את מלאי הסלטים.
כדי שיהיו לנו סלטים חדשים לכבוד החג
הכנתי שלושה מתכונים חדשים של סלטים.
בשביל להגיע למתכון יש ללחוץ על השורה המודגשת
או על התמונה.

סלט גזר עם חמוציות נבטי חמניה ואגוזי פקאן שמכינים צ'יק צ'ק והוא טעים טעים!

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו עם תיבול עדין ונהדר

סלט טבולה עם עדשים שחורות עם קמצוץ ג'ינג'ר שמוסיף לו טעם נהדר

ביום העצמאות בשנה שעברה
פרסמתי מבחר נהדר של סלטים
שכדי להגיע למתכונים צריך ללחוץ כאן
הסלטים של המדינה
או על התמונהומבחר נוסף של סלטים מחכים לכם כאן – רק ללחוץ על סלטים אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה! באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

סלט גזר עם חמוציות נבטי חמניה ואגוזי פקאן

סלט גזר עם חמוציות נבטי חמניה ואגוזי פקאן שמכינים צ'יק צ'ק והוא טעים טעים!

לכבוד יום העצמאות ה – 69 חידשתי את מלאי הסלטים,
שיהיו לנו סלטים חדשים לכבוד החג. את סלט הגזר עם החמוציות ואגוזי פקאן
הביאה אסתי אמא של הנסיכה לארוחה אצלנו
בערב החג השני של פסח
ואני לא הפסקתי לאכול את הסלט.
היא הכינה את הסלט עם חמוציות ואגוזי מלך
התיבול היה עם חומץ ושמן זית.אחרי שהסלט חוסל, הכנתי אותו שוב לצילומים
אבל שיניתי לו את הרוטב
והוספתי לו נבטי חמניה ואגוזי פקאן.
החצי השני שאוהב טעמים חזקים
גם הוסיף לסלט כוסברה
שממש הקפיצה את הטעם אבל זה כבר נתון לשיקולכם
אם אתם אוהבים,
שכידוע לכם כוסברה או שאוהבים או שלא
ואני מאלה שממש לא.
נבטי החמניה עדינים וטעימים בעיני
החמוציות ואגוזי הפקאן מוסיפים טעם נפלא לסלט.מתכונים נוספים לסלטים תוכלו למצוא כאן –
פשוט ללחוץ על השורה המודגשת או על התמונה
מתכונים לסלטים

סלט גזר עם חמוציות נבטי חמניה ואגוזי פקאן

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו עם תיבול עדין ונהדר

ואיך חוגגים את יום העצמאות אם לא בפיקניקים עם כל המשפחה?
לכבוד יום העצמאות ה – 69 חידשתי את מלאי הסלטים,
שיהיו לנו סלטים חדשים לכבוד החג. לכבוד החג הכנתי סלט חדש,
סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו סלט נהדר!
קל להכנה עם תיבול עדין של חומץ, שמן זית ושום,
את אגוזי הקשיו יש לקלות לפני שיהיו קריספיים בטעמם
אפשר לחמם את הקשיו על מחבת מספר דקות מכל צד
ולהשגיח שהאגוזים לא ישרפו
יש לפזר את האגוזים ממש לפני ההגשה כדי שלא יתרככו.
אפשר להכין את הסלט לפני
את חומרי הרוטב לערבב בצינצנת נפרדת
וממש לפני ההגשה לערבב הכל ביחד.את כל המתכונים לסלטים תוכלו למצוא כאן –
פשוט ללחוץ על השורה המודגשת או על התמונה
מתכונים לסלטים

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו

 

איך מכינים לימונים כבושים בבית?

מתכון פשוט וקל להכנת לימונים כבושים בבית שמוסיפים טעם לכל ארוחה

כדי שתדעו במדויק, הכנתי לכם סרטון איך מכינים לימונים כבושים בביתלמתכון  איך מכינים לימונים כבושים בבית יש לי סיפור שמתאים בול.
לפני שנים הכרתי מישהי שבמשך השנים נעשתה חברה שלי,
הבעיה היחידה שלה היתה שהיא לא היתה טיפוס שמח במיוחד.
באחת הפעמים שחזרתי הביתה אמרתי "הבית חרושת ללימון הזו…"
וכך נדבק לה הכינוי "בית חרושת ללימון".
תיאור המצב הזה תפס יופי והוא השתכלל לביטויים כמו:
"בית חרושת ללימון זה קטן עליה, היא עברה למפעל לימונים"
או "פרדס לימונים זה כלום לעומתה" וכו' וכו' ואני מאמינה שהבנתם את הרעיון הראשי.
עברו שנים ויום אחד כשאמרתי "בית חרושת ללימון"
שאל אותי הנסיך "למה את מתכוונת בעצם אמא?"
"אני מתכוונת שהיא כל כך חמוצה שהיא יכולה לפתוח בית חרושת ללימון"
"כל השנים שאמרת בית חרושת ללימון והייתי קטן, חשבתי שהיא בעלת מפעל ללימונים"
אז לא, אין לה בית חרושת ללימון אבל היא בהחלט יכולה לספק חומר למפעל(: מאחר ועונת הלימונים בשיאה זו הזדמנות מעולה לחגוג עם הלימונים.
בזמן האחרון התאהבתי בלימון הכבוש ואני מוסיפה אותו לכל ארוחה.
מתבלת סלטים איתו, מוסיפה לתבשילים, פשוט נהדר. אז איך מכינים לימונים כבושים בבית?
הכי חשוב לקחת לימונים עם קליפה דקה לא עבה, שהמרירות של הקליפה לא תגבר על הטעם.
חשוב מאד לעקר את הצנצנת לפני שמכניסים את הלימון פנימה, כדי שהלימון ישמר טרי.
לעקר – לשים הצנצנת ריקה במיקרו למשך דקה או לשפוך מים רותחים לצנצנת, להשאיר מספר דקות, לרוקן ולנגב היטב היטב.
פורסים את הלימונים לפרוסות דקות ומוציאים את החרצנים.
אני את שלב הוצאת החרצנים הוצאתי עם מזלג כמה שפחות לגעת בלימון עם הידיים.
מכינים צלחת עם מלח ופפריקה חריפה וטובלים את הלימון משני הצדדים.
בדיוק כמו שניצל, פעם אחת, הופכים פעם שניה ולפני שמכניסים לצנצנת, מנערים מהמלח.
בפעם הראשונה שהכנתי לא ניערתי והלימונים יצאו מאד מלוחים,
תקפידו על ניעור המלח מהלימון לפני הכנסתו לצנצנת.
שופכים מעל מיץ לימון ושמן והיידה לחלון לשלושה ימים לפחות!אגב, את סלט הלימונים הנפלא שלי כבר הכנתם?
אם לא, זה הזמן להכין הוא נהדר!!

איך מכינים לימונים כבושים בבית?

מתכונים לעוגות שוקולד של פסח

שלוש עוגות עם שוקולד מיוחדות לפסח

אז איך אתם אוהבים את העוגת שוקולד שלכם כשרה לפסח?
עם קצפת? בראוניז? אולי נטולת גלוטן?
שלושה מתכונים לעוגות שוקולד של פסח ואתם צריכים רק לבחור. על מנת להגיע למתכון יש ללחוץ על השורה הורודה או על התמונה
חג שמח אהובות ואהובים שלי! שלושה מתכונים לעוגות שוקולד של פסח עוגת שוקולד נפלאה
נטולת גלוטן והיא גם פרווהעוגת בראוניז כשרה לפסח
רכה, מלאת שוקולד ואפשר גם עם קצפתוהעוגה שאי אפשר להפסיק ליישר
עוגת מצות עם שוקולד
מצות טבולות מצופות שוקולד

מתכונים לעוגות שוקולד של פסח

ואם תרצו עוד מתכונים לחג הפסח תוכלו למצוא הכל כאן – מתכונים לפסח אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה! באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

שיהיה חג טעים, מלא אור ושמח!

ללא גלוטן