ריבת דלעת בהמון אהבה

ריבת דלעת בהמון אהבה

מתכון לריבת דלעת שכל ביס ממנה מלא באהבה

היום אחותי חוגגת יומולדת.
לפני שנה פירסמתי את הפוסט הזה בסלונה עם תמונות של צלמת מתחילה בלשון המעטה!
עברה שנה וידעתי שהפוסט הזה חייב להיות אצלי בבית ולכן צילמתי את התמונות מחדש. לפני יותר מעשר שנים החליטה אחותי שהיא “עושה מהפך” לעצמה והשילה ארבעים (כן. ארבעים!!!!!! ק”ג).
בניגוד לאחותה עלובת הנפש (אני) שיורדת עשרים קילו ואחרי חודשיים מעלה חמש-עשרה לפחות (במקרה הטוב),
שומרת אחותי על ההישג העצום הזה –שרק בשביל זה צריך להשתחוות לה בנוסח אללההואאכבר מידי יום – כבר למעלה מעשר שנים. עניין לא פשוט לשמור על ההישג הזה והיא מקפידה עליו בקנאות.
אמה-מה יש דבר אחד ששובר לה את כח הרצון. ריבה.
כן-כן תהרגו אותי, הדבר הזה שמורחים על הלחם, או במקרה שלה אוכלים עם כפית.
לא מבינה את העניין הזה בכלל!
היא לא נוגעת בשוקולד, לא מבינה למה אנשים מתעלפים על מוסים, תנו לה ריבה והיא שלכם. שבוע שעבר, מצאתי עגבניות שרי שנשכחו במקרר, העגבניות היו כבר מצ’וקמקות לגמרי.
שטפתי אותן, שמתי בסיר, הוספתי סוכר, מיץ לימון, בישלתי, אפילו לא טעמתי ושלחתי לה.
התקשרה בזעקות: "מה שלחת לי את זה? השתגעת?? אני לא מפסיקה לאכול את זה! זה חלום!!!"
"ריבת עגבניות חלום?" לא הבנתי על מה היא מדברת
"את לא יודעת כמה זה טעים. אוי. זה הורס. תשמעי, אני משתגעת לאכול קונפיטורת גזר גמדי. אולי תעשי לי ?"
"מאיפה אני יודעת לעשות קונפיטורת גזר גמדי?" התפלאתי
"מאיפה ידעת לעשות ריבת עגבניות?"
וואלה צודקת. הכנתי לכם מדריך מדוייק –
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות השנה, הכנתי אותן מחדש והן מחכות לה. השנה, הכנתי אותן מחדש והן מחכות לה.
לחצו כאן ל ריבת תות שדה מלאה באושר ושמחה 
לחצו כאן ל – ריבת דובדבנים מלאה בבריאות 
לחצו כאן ל קונפיטורת גזר עם שלוות נפש
לחצו כאן ל ריבת דלעת בהמון אהבה  מעבר להכנת הריבות, אני חושבת שהתמכרתי לצילום התהליך
פרורי הסוכר על הפריהצבעים שמשתנים, נקודות הוניל בתוך הסירופוהאושר שהריבה מוכנה
ובפינתנו מי עוד הכינה את הריבה ונהנתה? ווקשה!

ריבת דלעת בהמון אהבה

ריבת תות שדה ליומולדת של אחותי

ריבת תות שדה ליומולדת של אחותי

ריבת תותים מלאה באושר ושמחה מתכון איך מכינים ריבת תותים

ריבת תות שדה ליומולדת של אחותי, היום אחותי חוגגת יומולדת.
לפני שנה פירסמתי את הפוסט הזה בסלונה עם תמונות של צלמת מתחילה בלשון המעטה!
עברה שנה וידעתי שהפוסט הזה חייב להיות אצלי בבית ולכן צילמתי את התמונות מחדש. לפני יותר מעשר שנים החליטה אחותי שהיא “עושה מהפך” לעצמה והשילה ארבעים (כן. ארבעים!!!!!! ק”ג).
בניגוד לאחותה עלובת הנפש (אני) שיורדת עשרים קילו ואחרי חודשיים מעלה חמש-עשרה לפחות (במקרה הטוב),
שומרת אחותי על ההישג העצום הזה –שרק בשביל זה צריך להשתחוות לה בנוסח אללההואאכבר מידי יום – כבר למעלה מעשר שנים. עניין לא פשוט לשמור על ההישג הזה והיא מקפידה עליו בקנאות.
אמה-מה יש דבר אחד ששובר לה את כח הרצון. ריבה.
כן-כן תהרגו אותי, הדבר הזה שמורחים על הלחם, או במקרה שלה אוכלים עם כפית.
לא מבינה את העניין הזה בכלל!
היא לא נוגעת בשוקולד, לא מבינה למה אנשים מתעלפים על מוסים, תנו לה ריבה והיא שלכם. שבוע שעבר, מצאתי עגבניות שרי שנשכחו במקרר, העגבניות היו כבר מצ’וקמקות לגמרי.
שטפתי אותן, שמתי בסיר, הוספתי סוכר, מיץ לימון, בישלתי, אפילו לא טעמתי ושלחתי לה.
התקשרה בזעקות: "מה שלחת לי את זה? השתגעת?? אני לא מפסיקה לאכול את זה! זה חלום!!!"
"ריבת עגבניות חלום?" לא הבנתי על מה היא מדברת
"את לא יודעת כמה זה טעים. אוי. זה הורס. תשמעי, אני משתגעת לאכול קונפיטורת גזר גמדי. אולי תעשי לי ?"
"מאיפה אני יודעת לעשות קונפיטורת גזר גמדי?" התפלאתי
"מאיפה ידעת לעשות ריבת עגבניות?"
וואלה צודקת.   השנה, הכנתי אותן מחדש והן מחכות לה.
ריבת תות שדה מלאה באושר ושמחה – למתכון לחצו כאן
קונפיטורת גזר עם שלוות נפש – למתכון לחצו כאן
וריבת דלעת בהמון אהבה – למתכון לחצו כאן הכנתי לכם מדריך מדוייק –
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות בצילום ריבת תות שדה
נהניתי לצלם את התותים לפני וגם בזמן שריבת התותים מתבשלת.ואתם, רוצו לקנות תותים ולהכין ריבה לפני שיגמרו התותים.

ריבת תות שדה ליומולדת של אחותי

ריבת משמשים עם נגיעות וניל

ריבת משמשים עם נגיעות וניל

ריבת משמשים עם נגיעות וניל, ריבה נהדרת שנשארת גם אחרי שהמשמשים נגמרים ואיך מעקרים צנצנת לריבה

ריבת משמשים עם נגיעות וניל מזמן לא רקחתי,
ריבה  עם טעם של פעם, ריבת משמשים עם נגיעות וניל.
עד שהמשמשים מגיעים לשווקים הופ וכבר נעלמים.
יש סוג מסויים של עוגיות, קוראים לזה בספרדית “פרנ’ולס דה דולסה” .
מרדדים בצק פריך, מורחים ריבה וריבת משמשים זה הפייבוריט.
מגלגלים ואופים. יותר פשוט וטעים מזה אין!
בזמן האפיה הריבה נמסה ככה בתוך הבצק והעוגיות אח"כ נמסות בפה.
כן-כן תענוג גדול וזה ממש לא עבודה,
בזמן שאני כותבת את זה כבר ברור לי שזה הדבר הבא שאני הולכת להכין.
אבל בשביל להכין עוגיות צריך קודם שיהיה ריבה. הכנתי לכם מדריך מדוייק –
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות אין על ריבת משמשים.
החמצמצות עם המתיקות שמתערבבות ביחד
ריבה פשוט נהדרת.
כשמגיעה עונת המשמשים, תכינו לכם שיהיה לתקופה שלא יהיו משמשים.
יש לי מתכון לעוגה בחושה עם משמשים עוגה הורסת המתכון כאן
עוגת מישמשים בחושה ויש גם עוגת מישמשים נהדרת  לחצו כאן –
מתכון לעוגת משמשים בטעם של פעםאז נתחיל עם ריבת משמשים עם נגיעות וניל.
אחרי שמכינים את הריבה הדבר הכי חשוב זה לעקר את צנצנת הריבה כמו שצריך,
ככה הריבה יכולה להישמר אפילו שנה.
מה פירוש לעקר?
בוחרים צנצנת זכוכית שבה נרצה להכין את הריבה
שוטפים ומנקים את הצנצנת היטב, מייבשים
ועכשיו הטריק.
מכניסים את צנצנת הזכוכית למיקרו למשך דקה,
מוציאים את הצנצנת בזהירות ומניחים בצד שתתקרר.
אפשר גם להכניס מים רתוחים לצנצנת לרוקן וליבש היטב, אבל היטב,
אחרי שהצנצנת התקררה מעט יוצקים פנימה את הריבה.
אני מוצאת שהשיטה במיקרו יותר קלה והכי פרקטית. במדריך לאיך מכינים ריבה בייתית, גם תקלו את התשובה 
איך יודעים שהריבה מוכנה?שאלו אותי וזו שאלה מצויינת.
איך יודעים שהריבה מוכנה?
שמים צלחת קטנה במקפיא לחמש עשר דקות.
מוציאים הצלחת ומטפטפים על הצלחת מעט מהריבה.
מעבירים אצבע בזהירות באמצע.
אם השביל כמו ים סוף אצל משה, נשאר פתוח – מעולה.
זה הזמן שהריבה הגיעה לשלב הסופי שלה.
אם אין שביל סימן שצריך לבשל את הריבה עוד קצת. המלצה – כשאתם רוצים להשתמש בריבת המשמשים,
תכניסו כפית נקיה לצנצנת כל פעם שאתם רוצים לטעום מהריבה, ככה תוכלו לשמור על טריות הריבה.
אני שומרת את הריבה במקרר אבל שמעתי שיש ששומרים אותה במקום קריר ואפל גם למשך שנה. עוד מתכונים לריבות נהדרות תוכלו למצוא כאן
ריבות שמתאימות לקיץ כמו ריבות ענבים חלומיות ועוד
ריבות וקונפיטורות בטעמים
מתכונים לריבות וקונפיטורות

 ריבת משמשים עם נגיעות וניל

מתכונים לריבות קונפיטורות ורטבים

מתכונים לריבות קונפיטורות וריבות. לכבוד החגים הכנתי ריכוז של מתכונים לריבות וקונפיטורות שמתאימות לשולחן החג. כדי להגיע למתכון יש ללחוץ על השורה המודגשת בצבע ורוד מעל התמונה. ארוחת ליל ראש.

ריבות וקונפיטורותריבות של בית הן הריבות הכי קלות להכנה, הכי טעימות והן ללא חומרים משמרים וצבעי מאכ

מתכונים לריבות  ושלל טיפים שיבטיחו לכם תוצאה מושלמת, וכמובן שגם מתכונים לריבות נפלאות … התפתחות של חיידקים, ולכן הריבות והקונפיטורות נשמרות במשך חודשים רבים.

מתכונים לריבות קונפיטורות ורטבים