סלט דלעת עם נבטי חמניה

הדלעת בסלט היא טבעית מה שהופך את הסלט בנגיסות לקריספי וטעים

אחרי החגים היה היה ביום שלישי והופ הגיע שבוע חדש.
שלושה ימים של התברברויות עם עצמנו, ימים לא שקטים, מדינה גועשת,
אבל היום מתחיל שבוע חדש וזה יום ראשון של  אחרי החגים.
זהו. הפעם באמת נגמרו התירוצים.
ננסה לחזור לשגרה עם נוהל בריאות של יום ראשון,
ובשביל זה הבאתי לכם סלט דלעת.
ב-100 גרם דלעת 26 קלוריות. פנטסטי!
לכו תנשנשו דלעת כרצונכם והלב רגוע כי אנחנו בדרך הבריאותית. סלט דלעת עם נבטי חמניה הוא סלט מפתיע בטעמו.
כשהגשתי אותו בפעם הראשונה האנשים היו בטוחים שמדובר בגזר. הדלעת מוגשת במצבה הטבעי ללא בישול.
לוקחים חתיכת דלעת, לא מבשלים וחותכים לגפרורים.
הטעם שלה נהדר! בגלל שהיא לא מבושלת, בנגיסות היא קריספית.
בערבוב עם יתר המרכיבים, הסלט הזה הוא מאסט אצלנו, במיוחד בגלל הצבעונות שבו, כמעט בכל ארוחה חגיגית. בימים אלה מסתובבת האמצעית היפה שלי בארצות הברית ומכיוון שעוד מעט חוגגים שם את האלוהין,
אני מקבלת תמונות נהדרות של דלעת.

ולכן כל שנותר הוא להכין את הסלט הנהדר הזה. סלט דלעת עם נבטי חמניה.

סלט עגבניות עם נבטי בזיליקום

עגבניות עם נבטי בזיליקום, סלט שמכינים בצ'יק צ'אק

  סלט עגבניות עם נבטי בזיליקום הוא מסוג הסלטים שלוקח להכין אותם שלוש דקות והוא טעים, מרענן ונהדר.  

סלט עגבניות עם נבטי בזיליקום

סלטים עם קינואה

קינואה עם סלק, קינואה בנוסח טבולה

עד לפני שנה לא ידעתי מהזה קינואה.
כשחברתי נהגה לקנות לבתה הצמחונית את הקינואה הייתי משתהה איך היא מתעסקת עם הגרגרים האלה, האוכל לציפורים הזה.
אז הגיע טרנד הבריאות, טעמתי והשאר היסטוריה. מגישה לכם – סלטים עם קינואה. הכנתי לכם שני סלטים
סלט קינואה עם סלק
וסלט טבולה עם קינואה קינואה מבשלים כמו אורז.
שמים בסיר כוס קינואה, 2 כוסות מים, 2 כפיות שמן זית (לא חייבים) , קורט מלח (כי לקינואה נטיה להיות מלוחה לאחר הבישול).
מביאים לרתיחה, מנמיכים האש ומבשלים כעשרים דקות עד חצי שעה עד שהקינואה נעשית קצת שקופה. הפעם השתמשתי בקינואה לסלטים.  

 סלטים עם קינואה

סלטים