צ'יפסים אפויים של בטטה

כשנוגסים הקריספיות של המלח הגס עם פרורי הפלפל השחור מתערבבים עם מתיקות הבטטה והכי שווה - זה לא מטוגן.

  בטטה מכילה 120 קלוריות ב-100 גרם והיא עשירה בסיבים, חומצה פולית, מינרלים, וויטמינים B ו- C.
הבטטה היא מקור מצוין של בטא-קרוטן שהופך לוויטמין A בגוף והוא נוגד-חמצון העשוי למנוע סרטן.
הבטטה נהדרת לדיאטה:
בתפוח אדמה יש אמנם פחות קלוריות (85 קלוריות ב-100 גרם) אולם לבטטה אינדקס גליקמי נמוך יותר, על שום הסיבים התזונתיים שבה, ואכילתה איננה מעוררת חשק לאכילת פחמימות נוספות. ואחרי שאתם יודעים כמה הבטטה נהדרת,  יש לי בשבילכם חטיף צ’יפסים אפויים  של בטטה. להכין את הצ'יפסים זה כלום עבודה.
כשנוגסים בהם הקריספיות של המלח הגס עם פרורי הפלפל השחור מתערבבים עם מתיקות הבטטה וזה לא מטוגן! קבלו אותם. צ'יפסים אפויים של בטטה פורסמו לראשונה בסלונה ותוכלו לראות כאן את תגובות האנשים כמה שהמתכון מוצלח.

צ'יפסים אפויים של בטטה

 

תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה קריספיים מבחוץ ונימוחים מבפנים. חלום! לגזור ולשמור.

והגיע הזמן שתראו איך מכינים את זה בדיוק והכנתי לכם סרטון.
הבהרה – אני בדרך כלל לא משתמשת בתבנית חד פעמית אבל פה היא פשוט עושה את העבודה!
המגע של תפוחי האדמה עם התבנית חורך את התחתית וזה יוצר את הקריספיות שלמטה.
היידה חסל דיבורים הנה הסרטוןאם יש מתכון שהפתיע אותי, זה המתכון – תפוחי אדמה בתנור. אני שסוויט הוא שמי הראשי וחולמת איזה עוגה אני הולכת לרקוח עוד שניה, באו תפוחי אדמה בתנור ועשו לי ביצ'פר.
המתכון הכי נקרא שלי עם מאות שיתופים וצפיה של מעל 30,000 איש.
טעות! כתבתי שלושים אלף עד שהגעתי לסוף השנה ועשיתי סקירה.
מעל 50,000 צפיות מוכחות, תיקון אחרי פסח/אפריל 15 – 80,000 !
אתמול, 21.12.15 – פרסמתי את המתכון ושמחה לבשר לכם שביומיים היו מעל 70,000 צפיות במתכון.
מודיעה רשמית שמפסיקה לספור ולהודיע חד משמעית – המתכון הזה הוא שוס!
כמובן לא כולל רשתות חברתיות אחרות שעליהן אין לי סטסטיקה. לא יודעת מה אתכם, אני מרגישה כבוד!! מאז שפורסם המתכון כמעט כל מי שאני פוגשת, מספר לי שהוא הכין את תפוחי אדמה בתנור.
זה ברור כי במתכון הזה אין פספוסים.
את דרך הכנת תפוחי אדמה בתנור תוכלו לראות במתכון.
חייבת להודות שלעיתים אני שוקלת להחליף את התמונה הראשית אבל בגלל שהיא כל כך מזוהה עם המתכון אין לי אומץ. בבקשה, הפוסט המדובר. .זה התחיל ביום שישי כששלחתי הודעה תמימה לבתי.
“אתם באים לארוחת ערב?”
קבלו את התשובהאתם מבינים. לא משנה שאני סוויט, לא משנה שבטוח יחכה להם איזה קינוח מדהים (תמיד צניעות היה הצד החזק שלי ) זה מה שמעניין! אז כן. אבא הכין  תפוחי אדמה בתנור.
תפוחי אדמה ההורסים שלו ועכשיו מגלה לכם שחור על גבי הבלוג את המתכון המופלא. המתכון פורסם לראשונה בסלונה ותוכלו להתרשם מהתגובות של האנשים כמה אהבו. מאז פורסם  המתכון בעוד מדיות חברתיות,עוד פעם בסלונה ויש אפילו תמונות מאנשים שהכינו. תהנו(:   ובמסגרת פינתנו תראו איך אני שמחה כשאתם נהנים – ווקשה:  

תפוחי אדמה בתנור

תוספות