שבלול בורקס בצק מנגולד עם גבינות

שבלול של בורקס עם עלי מנגולד וגבינות מתכון לעצלנים שרוצים להכין מהר בורקס חלומי

אם יש בורקס ששובר אותי כל פעם מחדש זה בורקס מנגולד וגבינות
כבר לפני שלוש שנים הכנתי שבלול גדול
שאת המתכון תוכלו לראות פה מתכון לשבלולים עם עלי מנגולד
השנה פורסם באתר "השף הלבן" איך מכינים מתכון שבלולי בצק מנגולד עם גבינותאלוהים כמה טעים!
הריח שמשתרר בבית בזמן האפיה
וכשהם יוצאים מהתנור,
אלוהים איזו בעיה! אי אפשר להפסיק לאכול אותם! רק שהחלטתי הפעם לעזור לעצלנים
ולהכין שבלול אחד גדול של בצק עם עלי מנגולד וגבינותהזמנתי את דוגמנית הידיים שלי כי גם צילמתי לכם את הסרט
ואלה החומרים להם תהיו זקוקים להכנת
שבלול בורקס מנגולד עם גבינות מרדדים בצק פריך
מורחים מגלגלים לנקניק ארוך
מותחים אותו מעט ומגלגלים סביב עצמוקל להכנה טעים טעים ואם אתם רוצים לראות איך מכינים שבלולי בצק מנגולד עם גבינות יש גם סרטון

שבלול בורקס בצק מנגולד עם גבינות

 

מתכוני סלטים מהירים ליום העצמאות

שלושה מתכונים מהירים וטעימים לסלטים ליום העצמאות שמצטרפים למבחר עצום של סלטים

לכבוד יום העצמאות ה – 69 חידשתי את מלאי הסלטים.
כדי שיהיו לנו סלטים חדשים לכבוד החג
הכנתי שלושה מתכונים חדשים של סלטים.
בשביל להגיע למתכון יש ללחוץ על השורה המודגשת
או על התמונה.

סלט גזר עם חמוציות נבטי חמניה ואגוזי פקאן שמכינים צ'יק צ'ק והוא טעים טעים!

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו עם תיבול עדין ונהדר

סלט טבולה עם עדשים שחורות עם קמצוץ ג'ינג'ר שמוסיף לו טעם נהדר

ביום העצמאות בשנה שעברה
פרסמתי מבחר נהדר של סלטים
שכדי להגיע למתכונים צריך ללחוץ כאן
הסלטים של המדינה
או על התמונהומבחר נוסף של סלטים מחכים לכם כאן – רק ללחוץ על סלטים אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק  בבקשה ב SWEET DOOLY   תודה! באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו עם תיבול עדין ונהדר

ואיך חוגגים את יום העצמאות אם לא בפיקניקים עם כל המשפחה?
לכבוד יום העצמאות ה – 69 חידשתי את מלאי הסלטים,
שיהיו לנו סלטים חדשים לכבוד החג. לכבוד החג הכנתי סלט חדש,
סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו סלט נהדר!
קל להכנה עם תיבול עדין של חומץ, שמן זית ושום,
את אגוזי הקשיו יש לקלות לפני שיהיו קריספיים בטעמם
אפשר לחמם את הקשיו על מחבת מספר דקות מכל צד
ולהשגיח שהאגוזים לא ישרפו
יש לפזר את האגוזים ממש לפני ההגשה כדי שלא יתרככו.
אפשר להכין את הסלט לפני
את חומרי הרוטב לערבב בצינצנת נפרדת
וממש לפני ההגשה לערבב הכל ביחד.את כל המתכונים לסלטים תוכלו למצוא כאן –
פשוט ללחוץ על השורה המודגשת או על התמונה
מתכונים לסלטים

סלט עלי בייבי עם חמוציות ואגוזי קשיו

 

תבשיל כרוב עם חיטה ברוטב עגבניות

תבשיל של כרוב מאודה ברוטב עגבניות עם חיטה, תבשיל נהדר!

לפני שנים היתה גורו הרזיה בחיפה שקראו לה "אילנה רז".
במסגרת החמש מאות קילו שהעלתי וירדתי עם השנים, כמובן שעברתי גם בקבוצת ההרזיה שלה.
בין כל תפריטי הדיאטה שהיא נתנה, אני זוכרת לטובה "דיאטת קיזוז" אחת שמאד אהבתי.
אמרה, תכינו סיר גדול עם כרוב מאודה ברוטב עגבניות, תוסיפו חצי כוס אורז ותבשלו הכל ביחד.
בטעם זה כמעט כמו כרוב ממולא ובקלוריות זה הרבה פחות.
כמו שאמרתי זה היה "תבשיל קיזוז", כי את הסיר הייתי אמורה לאכול כל היום. אבל רק את התבשיל הזה' חוץ מזה כלום.
אני חייבת להודות שאני מאד אהבתי את התבשיל הזה.
אני והסיר היינו חברים טובים. צהרים וערב ואחרי צהרים ולפני צהרים בילינו ביחד, הקילוגרמים באמת נשרו,
אבל כמו תמיד אצלי, עוברת תקופה והקילוגרמים חזרו והביאו איתם קרובי משפחה נוספים. השבוע, אחרי הפסח ולפני הקיץ, החלטתי להכין את אותו התבשיל אבל עם חיטה.
בתי הבכורה משתגעת על חיטה.
בדרך כלל אני משתמשת בחיטה לחמין, אולם יום אחד הכנתי את החיטה במקום תוספת וזה נהפך ללהיט.
החיטה חוסלה מהסיר עם כף. גם אתם מכינים תבשיל רק של חיטה?
ראשית אני מטגנת בצל עד שהוא ממש שחום,
ואז מוסיפה את החיטה עם מים, מלח ופלפל ומבשלת עד שהיא די מוכנה. הפעם החלטתי לשלב כרוב עם החיטה
הקפצתי כרוב, הוספתי רסק עגבניות
עירבבתי עם החיטה ויצא נהדר!

תבשיל כרוב עם חיטה ברוטב עגבניות

 

סלט לימון טעים שמכינים בשבע דקות

סלט עם לימון שום ופטרוזיליה שמכינים בשבע דקות והוא מוסיף טעם לכל ארוחה

"עץ הלימון נתן ריחו.." נו טוב זה לא השיר אבל גם אצלכם עכשיו בכל גינה צומח עץ לימון?
בגינה של הבת שלי צומח בימים אלה עץ לימון והוא עמוס בלימונים.
הלימונים נפלאים, כי הקליפה שלהם דקה והם מלאים במיץ.
שלא לדבר על הסגולות הרפואיות של הלימון.
רק השבוע אמרה לי מישהי, רוצה להפסיק עם דלקות הגרון שלך?
כל בוקר תשתי מיץ מחצי לימון סחוט עם מים.
הבעיה שלימון אף פעם לא היה הפייבוריט שלי.
כן בטח בתיבול והוספת טעמים, אבל כשראיתי בפעם הראשונה את האחיין שלי והיום גם את הנכדה שלי,
מלקקים לימון כי הם משתגעים על הטעם, הייתי בשוק. מי אוהב טעם חמוץ?
ובכן גיליתי שיש אנשים שמשתגעים על הלימון.
הבת שלי למשל משתגעת על עוגת לימון וזה זמן מצויין לחזור להכין אותה.
הנכדה של אחותי מעדיפה קציצות עם לימון על פני כל מאכל אחר.
וככה גיליתי את טעמו של הלימון הכבוש.
אני מוסיפה אותו לכל ארוחה, גם טעים גם בריא.
בינתיים מהלימונים הכנתי לימונדה, וקוביות לימון קפואות
ולימון כבוש שאני כבר משתגעת שיהיה מוכן והוא על החלון.אבל עד שהלימון הכבוש יהיה מוכן,
הכנתי סלט לימון עם פטרוזיליה ושום שלא נופל בטעמו משום לימון כבוש.
העבודה הכי קשה פה, זה לחתוך את הלימונים לפרוסות.
כל היתר זה צחוק מהעבודה, מערבבים ויש לכם יופי של סלט שאפשר לאכול עם כל דבר.
עם פרוסת לחם בבוקר, מוסיפים לתיבול לכל סלט,
מוסיפים תיבול למאכלים, בדיוק כמו לימון כבוש.
כלום עבודה וטעים טעים.

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לפסח ניתן למצוא אותם בלחיצה פה – מתכונים לפסח

סלט לימון טעים שמכינים בשבע דקות

ירקות