סלט ספגטי קישואים וזוקיני סלט של קישואים בצורת ספגטי

סלט ספגטי קישואים וזוקיני סלט טבעוני של קישואים בצורת ספגטי סלט מרענן נפלא עם חמוציות

  סלט ספגטי קישואים וזוקיני הוא סלט של קישואים וזוקיני שנראה כמו חוטי ספגטי ארוכים.
אין טיפת פסטה בסלט אבל הצורה של הקישואים והזוקיני נותנים לו את השם שהמצאתי לו(:
את הסלט הכנתי בזכות הספירל סלייסר.
מאז שיש לי את המכשיר כל היום אני רק מגלגלת ומכינה סלטים איתו כי זה מאד קל.
לפני כל ההסברים הכנתי לכם סרטון שתראו איך בדיוק מכינים את סלט ספגטי קישואים. את הספגטי קישואים וזוקיני הכנתי עם המכונה ותוכלו לראות את סרטון ההכנה כאן:את סלט ספגטי קישואים וזוקיני אפשר להכין בשתי צורות
אפשר להגיש עם קוביות גבינה
, אבל גם בלי גבינה הוא מעולה.
הקישואים לא מבושלים, הם חתוכים דק דק
לא מאבדים מערכם, הם רכים ונהדרים
בגלל שהם כל כך דקים.
אני ממש אבל ממש אהבתי את הצורה שלהם
וכל כך כיף לאכול אותם!
נוגסים בהם בקלות וסליחה שאני נסחפת
אבל ממש התאהבתי בסלט הזה ואני ממש לא מתה על קישואים.
הוספתי לסלט פטרוזיליה קצוצה וחמוציות
התיבול מתערבב עם הקישואים ויש לכם סלט פנטסטי.
ואפשר לפזר גם שומשום שיהיו עוד הפתעות בפה.את הסלטים הכנתי כאמור עם הספירל סלייר.
אם גם אתם רוצים ספירל סלייסר נהדר
תוכלו למצוא אותו במחיר מיוחד ללקוחות סוויט דולי
רק ללחוץ כאן – ספירל סלייסר עם מברשת קאזה מתנה
ועכשיו רוצו להכין את הסלט בכל צורה שתבחרו. לעוד מתכונים של סלטים רק ללחוץ כאן – סלטים

סלט ספגטי קישואים וזוקיני סלט של קישואים בצורת ספגטי

 

דפי אורז ממולאים בירקות ואטריות אורז

דפי אורז ממולאים בירקות או ספרינגרולס או אגרול ויטנאמי תבחרו את השם ורוצו להכין

דפי אורז ממולאים במירקות ואטריות אורז תמיד הקסימו אותי ורציתי להכין,
פחדתי שזה יהיה מסובך לי מדי וכל פעם דחיתי את ההכנה.
אחרי שהתחלתי לעבוד עם ספירל סלייסר, הקישואים והגזרים
נחתכו לי בצורות כל כך יפות שהחלטתי להכין את הדפי האורז הממולאים.
דפי אורז ממולאים בירקות ואטריות אורז גם נקראים ספרינגרולס
או אגרול ויטנאמי וצריך כמה דקות להתרגל לטעם, לי בכל אופן זה קרה.
הדפים שקופים ויש להם טעם כמו של ג'לי
לכן הכנתי שלושה רטבים שונים שבהם ניתן לטבול את דפי האורז הממולאים בירקות. הכנתי לכם סרטון איך מכינים את דפי האורז שתוכלו לראות בדיוק איך מכינים:
וכדי שיהיה קל הנה הסבר עם תמונות
ראשית, קוצצים בספירל סלייסר את הקישואים לעיגוליםמכינים בספירל סלייסר גם עיגולי של גזר
מערבבים הכל ביחד עם ירקות ושמים בקערה.
מוסיפים אטריות אורז, תבלינים ומערבבים הכל ביחד.
את נייר האורז משרים מספר שניות בקערית מים
ומניחים על משטח עבודה
בפינה למעלה שמים מעט מתערובת הירקות והאטריותמקפלים מצד אחדמקפלים מצד שניומתחילים לגלגל לרול ארוךלאחר הגלגול מניחים בצד ועוברים לבא בתורככה מכינים את כולם ומניחים על צלחת משומנת שלא ידבקו
לפני ההגשה תפזרו עליהם שומשום
והכנתי לכם שלושה מתכונים לרטבים הורסים
שאפשר לטבול בהם את האגרולים. אם אתם רוצים גם ספירל סלייסר
במחיר מיוחד ללקוחות סוויט דוּלי
רק ללחוץ כאן – ספירל סלייסר ומברשת קאזה

דפי אורז ממולאים בירקות ואטריות אורז

לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות

לביבות קישואים וריקוטה רכות וטעימות שמתאימות לילדים וגם למבוגרים

מאז שנולד תינוק לזאת שבקושי היתה מכינה חביתה,
אני מופתעת איך כל יום היא מוצאת באתר שלי מתכונים
ומכינה אותם גם בגירסה לתינוקות.
הפעם שידרגה הילדה את  לביבות קישואים שיש לי באתר
הוסיפה להם גבינה וכך הכינה גירסה
שמתאימה גם לתינוקות בלי שיניים לאכול.
כרגיל בנוהל גם אלה עם השיניים לא הפסיקו לטעום(:
אחרי שסיפרה לי שהכינה את לביבות הקישואים עם גבינה,
הכנתי גם אני סיבוב ביום שישי.
הוספתי קצת יותר פלפל שחור והלביבות יצאו נפלאות!לביבות קישואים וריקוטה הן לביבות נהדרות.
מגרדים קישואים, מוסיפים גבינה, ביצה מלח פלפל ופרורי לחם
כן אפשר גם לאפות אבל הפעם טיגנתי
ריססתי שמן על המחבת והנחתי את הלביבות.
מסתבר שאפשר לטגן עם כלום שמן והן יצאו נהדרות.
אחרי מספר דקות הפכתי את הלביבות לצד השני
והן נחלו הצלחה כבירה.
הן רכות, טעימות ואני ממליצה לכם להכין.
בגירסת אפיה יש לשמן נייר אפיה להניח את הלביבות
ולאפות כרבע שעה עד עשרים דקות ולהפוך לצד השני.
אם אתם מחפשים עוד מתכונים ללביבות תוכלו למצוא כאן
לביבות

לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות

 

שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות

שולבטה הוא תבשיל דרוזי מבורגול וירקות צמחוני/טבעוני טעים אש!

"הילדים שלי לא אוכלים אוכל מאתמול"
מכירים את המשפט הזה??
תראו לי עוד מדינה בעולם(!) שהאמהות אומרות את המשפט הזה.
זו בטוח המצאה ישראלית. כל פעם אני שומעת את המשפט הזה מאמהות ושלא תהייה אי הבנה,
גם אני, כן-כן, גם אני חוויתי על בשרי את המשפט הזה עם הבן השלישי, שהיה הבן הזקונים.
אני מאמינה שהוא שמע את זה בבתים אחרים כי בבית שלנו זה לא היה קיים.
אם נשאר אוכל משבת אוכלים בראשון.
ראשון? גם שני ושלישי ואם נשאר אפילו ברביעי!
אבל התמזל מזלם של הילדים בארץ שהאמהות שלהן מפנקות אותן עד בלי סוף,
כי מה יאכלו הילדים?
וככה הן מכינות כל יום אוכל מחדש, רק כדי שהילדים יאכלו.
"אמא, תכיני לי אוכל, אין מה לאכול"
"אבל יש במקרר קציצות ואורז וירקות"
"אל תצחיקי אותי זה מאתמול" אתמול שמעתי משפט שקרע אותי מצחוק כי כזה בחיי עוד לא שמעתי,
אמא סיפרה שאחת הבנות שלה אמרה לבת השניה בארוחה בשבת בצהרים,
"אל תאכלי את זה, היא עוד תרעיל אותנו, זה מאתמול בערב" הכנתי בשבילכם שולבטה, שהוא תבשיל דרוזי של בורגול עם ירקות.
ציפי לוי חברתי האהובה, סיפרה לי שהיא מכינה תבשיל שולבטה,
תבשיל צמחוני/טבעוני שמכינים במהירות,
והזמינה אותי לראות איך היא מכינה את התבשיל.
כמובן שהכנתי סרטון קצר איך בדיוק ציפי הכינה את השולבטה ותוכלו לראות כאן:
בהזמנות חגיגית זו אברך את ציפי במזל טוב על הנכד שהחדש שנולד לה. עוד מתכונים עם בורגול תמצאו כאן
בורגול מתכונים למאכלים מנצחים
שולבטה תבשיל בורגול עם ירקות

פיצת חצילים מושלמת ללא בצק

מתכון לפיצה על בסיס חצילים אפויים בתנור, פיצת חצילים מושלמת!

מצאתי עבורכם את הפיצה המושלמת ללא בצק.
פיצה על בסיס חצילים ללא בצק.
כמעט מדי שבוע אני מכינה חצילים אפויים בתנור
שאת המתכון תוכלו למצוא כאן – חצילים אפויים בתנור  קל להכין, שמים בקופסה ומוסיפים כל פעם משהו אחר,
מוסיפה את החציל לארוחות, שמה לפעמים טחינה, שמה לפעמים גבינה,
החצילים האלה נמצאים במקרר וכל פעם מקבלים תוספת אחרת. השבוע בעודי מכינה את החצילים,
עמדה מולי קופסת השניצלים שחיכתה לטיגון לארוחת צהרים
וכך עלה בדעתי להכין את החצילים בצורת שניצלים
אבל אפויים!
את החצילים הכנתי כמו בדיוק כמו השניצלים.
כל חציל טבלתי בביצה, לאחר מכן טבלתי היטב בפרורי לחם
ולאפיה לתנור.
ככה הם נראים לפני שנכנסו לתנור
הנה החצילים האפויים שלנו
טבולים בביצה ובפרורי לחם יצאו מהתנור
מושלמים ביופים וטעימיםםםם אש!
שניצל של חצילים.
אתם יכולים לאכול אותם גם ככה הם מעולים.
עליהם הוספתי בלילה של גבינה זיתים ועגבניות ושוב לתנור
יצאה פיצה חצילים מושלמת ללא בצק!
הגבינה הצהובה נזלה מהצדדים
הפריכיות של החצילים משגעת
אני בטוחה שאתם תשתגעו על זה! ואם אתם מחפשים עוד מתכונים עם ירקות רק ללחוץ כאן
מתכוני ירקות

פיצת חצילים מושלמת ללא בצק

מתכונים לירקות

כל מתכוני הסלטים והירקות במקום אחד: כבר מזמן אנחנו טוענים שירקות יכולים לגנוב את ההצגה ובקלות. הנה כל המתכונים לסלטים ותבשילי ירקות שעומדים בפני עצמם – טריים, מבושלים, צבעוניים ובריאים.

מתכוני ירקות מבושלים או אפויים בתנור שמתאימים לכל ארוחה בשרית או צמחונית. מגוון מתכונים כמו אנטיפסטי בתנור, ירקות מוקפצים במחבת, תבשילי ירקות שמכינים בסיר וירקות אפויים בתנור ברטבים שונים ומגוונים.

ניתן להשתמש בירקות במגוון רחב של מתכונים. הם יכולים להיות מוגשים כתוספת קרה לצד המנה או כירקות מבושלים עם המנה עצמה. מתכונים נפוצים בהם ניתן למצוא מגוון ירקות הם מרקים שונים, תבשילי בשר, תפוחי אדמה בתנור, חמוצים וסלט ירקות כמובן. על פי פירמידת המזון הישראלית מומלץ לצרוך 2 ירקות בכל יום על כל פרי שצורכים. ירקות תורמים לתזונה נכונה וחיוניים לגופנו. הם מכילים ויטמינים ומינרלים רבים ומגוונים, קלים לעיכול, תורמים לתחושת השובע והעיקר – טעימים! הירקות מתאימים לאנשים המעוניינים לשמור על המשקל ואף להורידו בעזרת דיאטה המרבה בצריכת ירקות מסוגים שונים. ההמלצה שלנו היא לצרוך הרבה ירקות ירוקים כמו מלפפון ופלפל ירוק, גזר המכיל בטא קרוטן ועגבניה המכילה ליקופן.

מתכונים לירקות