בראוניז שוקולד עם כיףכף הכנתי לאחיין שלי דניאל. הבן של אחותי, דניאל חוגג היום יומולדת ובמיוחד בשבילו הכנתי בראוניז שוקולד עם כיףכף. דניאל גאון בהקמת אתרים, עזר לי להקים את סוויט דוּלי ובימים אלה עובד על מיזם אפליקציה שכבר שודר עליה בערוץ עשר.
אלוף-אלוף-אלוף ולא מוסיפה יותר מחמאות.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו77 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
דניאל האחיין שלי עזר לי להקים את האתר שלי ובשבועות האחרונים אני חווה בפרוייקט שאני עובדת עליו. החלטתי ללכת לדניאל. הבן אדם עסוק אז החלטתי להכין בראוניז האהוב עליו והוספתי אצבעות כיף כף ונסעתי אליו. עבד אש! בהתחלה הבחור הופתע אבל אחרי שני ביסים, הידיידם שלו רצו על המקשים ואני עקבתי אחרי מה שהוא עושה. לפעמים זה מה שצריך לעשות, לעקוב ולראות, וככה נפתרה לי הבעיה.
כבר הכנתי את העוגה הזו בעבר אבל החלטתי הפעם להשביח את טעמה.
לקחת את מתכון לבראוניז שוקולד לא חוקי
מניחים את אצבעות הכיף כף על תבנית אפייה
ויוצקים עליה את בלילה הבראוניז
הכנתי את העוגה אתמול פעמיים. פעם ראשונה לדניאל כשסיפרתי לנסיך אמר לי"אה באמת? הכנת לדניאל ולי לא?"
התנור נדלק בשנית. אחרי שנשפכו הנסיך וחברתו והשמיעו קולות של "יצא אש! טעים! ואוו!" יותר מזה אנחנו לא צריכים.
מחפשים עוד מתכונים ליום העצמאות?
מתכונים מתוקים ליום העצמאות
עוד מתכונים לעוגות שוקולד תמצאו כאן
מתכונים לעוגת שוקולד
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
בראוניז שוקולד עם כיףכף
בראוניז שוקולד עם כיףכף
סוויט דוליIngredients
- חבילות כיףכף
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 300 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם חמאה
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- חצי כוס קורנפלור
Instructions
- שמים בקערת מיקסר ביצים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר
- שמים במיקרו את השוקולד עם החמאה וממיסים ומערבבים בפולסים לקבלת שוקולד נוזלי
- מקררים מעט את השוקולד ומוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים עם הביצים שכל התערובת תהייה אחידה
- מוסיפים את אינסטנט הפודינג ועוד שני סיבובים בלבד עם המיקסר
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עוד סיבוב אחד ודי.
- חשוב מאד – לא לערבב הרבה!
- בתבנית חד פעמית בינונית או תבנית 20X30 מרססים מעט שמן ושמים אחד ליד השני את אצבעות הכיףכף.
- על האצבעות הכיףכף יוצקים את בלילת הבראוניז.
- בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-30 דקות
- שימו לב, אם מכניסים קיסם הוא יכול להיות טיפה רטוב, הבראוניז מתקשים בחוץ אחרי האפיה.
- אל תתנו להם להתייבש בתנור תוציאו כשקיסם טיפה רטוב. בראוניז מושלמים!