Go Back Email Link
https://www.hadealhayomi.co.il/apanel/home

לחמניות לבית הספר פרווה רכות

סוויט דולי
לחמניות רכות ואווריריות לבית הספר מתכון פרווה
Prep Time 30 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 30 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח לבן
  • 25 גרם שמרים טריים
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 ביצה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 כוס מים פושרים
  • 1 ביצה טרופה למרוח על הלחמניות
  • רבע כוס שומשום לפיזור על הלחמניות

Instructions
 

  • בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
  • מוסיפים ביצה, נטורינה ונותנים למיקסר לעבוד דקה
  • מוסיפים את המלח, מוסיפים את המים והמיקסר עובד.ץ
  • ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה כעשר דקות עד שהבצק נתלה על הוו לישה.
  • מוציאים את הבצק מהמיקסר
  • משמנים קערה עם מעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה
  • מכסים את הקערה עם ניילון ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי שעתיים עד שמכפיל את נפחו.
  • לאחר התפחה ראשונה לשים את הבצק שוב להוצאת האוויר
  • חותכים את הבצק לעשרה חלקים שווים
  • מכסים את הבצק ומתחילים להכין את הלחמניות
  • לשים את הבצק ומכדררים לכדור עגול. שהלחמניה תהייה חלקה
  • מכינים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את הלחמניה לתבנית.
  • אם אתם מעוניינים בלחמניות ארוכות, יש לרדד את הבצק שיהיה דק ולגלגל אותו לרולדה ארוכה
  • יש לגלגל את הלחמניה ולהעביר לתבנית אפייה
  • לאחר שהכנו את כל הלחמניות, מורחים ביצה טרופה על הלחמניות
  • מפזרים שומשום ונותנים ללחמניות עוד שעה של התפחה
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כעשרים דקות.
  • הן רכות, הן אווריריות, הן נהדרות!
Keyword לחמניות לבית הספר פרווה רכות