בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים ביצה, נטורינה ונותנים למיקסר לעבוד דקה
מוסיפים את המלח, מוסיפים את המים והמיקסר עובד.ץ
ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה כעשר דקות עד שהבצק נתלה על הוו לישה.
מוציאים את הבצק מהמיקסר
משמנים קערה עם מעט שמן זית ומעבירים את הבצק לקערה
מכסים את הקערה עם ניילון ונותנים לו לתפוח כשעה וחצי שעתיים עד שמכפיל את נפחו.
לאחר התפחה ראשונה לשים את הבצק שוב להוצאת האוויר
חותכים את הבצק לעשרה חלקים שווים
מכסים את הבצק ומתחילים להכין את הלחמניות
לשים את הבצק ומכדררים לכדור עגול. שהלחמניה תהייה חלקה
מכינים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים את הלחמניה לתבנית.
אם אתם מעוניינים בלחמניות ארוכות, יש לרדד את הבצק שיהיה דק ולגלגל אותו לרולדה ארוכה
יש לגלגל את הלחמניה ולהעביר לתבנית אפייה
לאחר שהכנו את כל הלחמניות, מורחים ביצה טרופה על הלחמניות
מפזרים שומשום ונותנים ללחמניות עוד שעה של התפחה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כעשרים דקות.
הן רכות, הן אווריריות, הן נהדרות!