Go Back Email Link
מתכון לאנטריקוט בתנור קל הכנה

אנטריקוט בתנור עם תפוחי אדמה

סוויט דולי
אנטריקוט רך עסיסי עם תפוחי אדמה ארוחה שלמה בתבנית
Prep Time 30 minutes
Cook Time 1 hour
Total Time 1 hour 30 minutes
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 2 ק"ג בשר אנטריקוט
  • רבע כוס שמן זית
  • 2 כפות מלח גס
  • 2 כפות פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פלפל שחור טחון
  • 10 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
  • רבע כוס שמן זית
  • כף מלח
  • כף תבלין פרגיות

Instructions
 

  • משאירים את הבשר בטמפרטורת החדר כחצי שעה
  • מעסים את הבשר עם השמן הזית
  • מפזרים עליו את המלח והפלפל השחור ומעסים את התבלינים לתוך הבשר
  • מחממים את התנור מראש ל - 250 מעלות
  • בינתיים, מקלפים את תפוחי האדמה ושמים בתבנית
  • מוסיפים שמן זית, מלח ותבלינים ומורחים היטב את תפוחי האדמה
  • שמים את הבשר לצריבה על רשת ותבנית תפוחי האדמה מתחת
  • צורבים את הבשר בחום של 250 כרבע שעה
  • אחרי רבע שעה הופכים לצד השני
  • אחרי רבע שעה נוספת, מוציאים את הבשר מהתנור, עוטפים אותו בנייר אפייה
  • מעל נייר האפייה עוטפים בנייר אלומיניום, סוגרים היטב את הניירות
  • מורידים את חום התנור ל - 180 מעלות לשעה ומכניסים את הבשר לתנור שוב על הרשת עטוף
  • תנו לבשר שעה בתנור. אחרי כשעה תוציאו את הבשר בתנור
  • תנו לבשר כעשר דקות לעמוד לפני שתפרסו אותו
Keyword אנטריקוט בתנור עם תפוחי אדמה