משאירים את הבשר בטמפרטורת החדר כחצי שעה
מעסים את הבשר עם השמן הזית
מפזרים עליו את המלח והפלפל השחור ומעסים את התבלינים לתוך הבשר
מחממים את התנור מראש ל - 250 מעלות
בינתיים, מקלפים את תפוחי האדמה ושמים בתבנית
מוסיפים שמן זית, מלח ותבלינים ומורחים היטב את תפוחי האדמה
שמים את הבשר לצריבה על רשת ותבנית תפוחי האדמה מתחת
צורבים את הבשר בחום של 250 כרבע שעה
אחרי רבע שעה הופכים לצד השני
אחרי רבע שעה נוספת, מוציאים את הבשר מהתנור, עוטפים אותו בנייר אפייה
מעל נייר האפייה עוטפים בנייר אלומיניום, סוגרים היטב את הניירות
מורידים את חום התנור ל - 180 מעלות לשעה ומכניסים את הבשר לתנור שוב על הרשת עטוף
תנו לבשר שעה בתנור. אחרי כשעה תוציאו את הבשר בתנור
תנו לבשר כעשר דקות לעמוד לפני שתפרסו אותו