מקלפים את המנגו, חותכים לריבועים ומעבירים למעבד מזון
טוחנים את המנגו עם המים וסוכר הוניל למחית אחידה ושמים בצד.
מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת אוורירית
מוסיפים את הגבינה ומערבבים הכל ביחד
מחלקים את התערובת של הגבינה והקצפת לשתי קערות
בקערה אחת נוסיף כוס מחית מנגו ונערבב, את הקערה השניה נשאיר כמו שהיא.
את קינוחי הכוסות נכין בשלוש שכבות
שכבה אחת קצפת וגבינה, שכבה אמצעית - קצפת עם מנגו, שכבה שלישית רק מחית מנגו
תעבירו את הבלילות לשקית זילוף יהיה לכם יותר קל לעבוד, תזליפו בשכבות
אתם יכולים לשחק עם השכבות איך שאתם רוצים לפי הצבעים
אפשר לפזר מעל גם קוביות מנגו בשביל היופי והרושם.