מורחים את המחבת עם החמאה
מפזרים על המחבת סוכר חום וקינמון
מקלפים את התפוח, חותכים לעיגולים ומוציאים את הליבה
מניחים את פלחי התפוח על שכבת הסוכר
טובלים את התפוחים משני הצדדים
מסדרים את התפוחים בתוך התבנית
עוברים להכנת הבלילה
שמים בקערה ביצה סוכר וסוכר וניל ומערבבים
מוסיפים שמן מערבבים
מוסיפים את החלב ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה
נותנים לבלילה לעמוד כחמש דקות בצד
יוצקים את הבלילה על התפוחים ומעבירים לגז
על אש נמוכה מבשלים את העוגה עם מכסה
אחרי כעשר דקות רבע שעה בודקים שהתחתית חומה
מורידים מהאש, שמים צלחת מעל והופכים את העוגה
השכבה התחתונה חומה
מחזירים את העוגה למחבת ומבשלים עוד כחמש דקות
מורידים מהאדש, מפזרים אבקת סוכר או שלא
ומתחילים ליישר את העוגה פרוסה אחרי פרוסה!
ואלוהי הקלוריות לא רואים כלום!