את האגוזים והסוכר טוחנים ביחד במעבד מזון או דופקים הכל ביחד בשקית שהאגוזים והסוכר יתערבבו
מוסיפים את תערובת האגוזים והסוכר לממרח התמרים ומערבבים למחית אחידה
שמרים בקערת מיקסר את כל המצרכים היבשים בלי מיץ התפוזים
מפעילים את המיקסר והכל מתערבב ביחד
אחרי 2-3 דקות מוסיפים את מיץ התפוזים
המיקסר מעבד את הבצק למיקשה אחידה
מפסיקים את פעולת המיקסר
מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק למשטח
מעבדים את הבצק למיקשה אחידה
מחלקים ל - 4 חלקים את הבצק
מקמחים את משטח העבודה ומרדדים חלק אחד
מרדדים, קורצים עיגולים, ממלאים כל עיגול בכפית מהמלית
סוגרים כל אוזן המן היטב. אמרתי היטב! עם אצבעות עם קמח
אם אתם רוצים שבטוח אוזני המן לא יפתחו, שימו במקרר לחצי שעה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את אוזני המן ל -10-15 דקות
מוציאים, בוזקים אבקת סוכר
וגם עכשיו לא צריך לחכות, ישר אוכלים! חג שמח