מעבירים לקערה את הקמח, אבקת אפיה, מלח ויוגורט או שמנת חמוצה ומערבבים
מתחילים לערבב עם כף וכשהבצק מתאחד מתחילים ללוש
מקמחים משטח עבודה, מעבירים את הבצק ולשים היטב
אפשר להכין במיקסר גם
לשים עד לקבלת בצק אחיד
מחלקים את הבצק לשניים, כל כדור יהיה פיצה בפני עצמה
מעבירים את הפיצה למחבת
מורחים רוטב עגבניות ומפזרים גבינה צהובה מעל
מוסיפים תוספות מעל הגבינה ומעבירים לגז
שמים על אש בינונית לא חזקה, מכסים את הסיר ומבשלים כעשר דקות
אחרי עשר דקות בודקים אם הפיצה מוכנה
אם הבצק לבן למטה אפשר להגביר את האש לכמה דקות אבל תיזהרו שהפיצה לא תישרף
במידה והפיצה מוכנה, מורידים מהאש ומתחילים לאכול. טעים טעים!
אם אתם בוחרים לאפות בתנור - מעבירים את הבצק לתבנית אפייה
מורחים רוטב עגבניות, מוסיפים גבינה ותוספות למעלה
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את הפיצה ואופים כעשר דקות
בודקים שהפיצה מוכנה ומוציאים. בתיאבון!