מערבבים בקערית קטנה את חומרי התיבול: חרדל, סילן, שום כתוש, מלח, פלפל,צ'ילי גרוס ומעט שמן
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחצאים, את הבצל חותכים לרבעים
מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל והשיני השום המפורקות
מוסיפים חצי מתערובת חומרי התיבול ומערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית ומעבירים את תפוחי האדמה והבצל לתבנית
את קוביות האסדו טובלים ומעסים היטב בחצי השני של התערובת
מניחים את קוביות הבשר על תפוחי האדמה והבצל
מכסים בנייר כסף ולתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
אחרי שעה מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות ונותנים לבשר להתבשל עוד שעתיים בתנור עם הנייר
אחרי שעה וחצי תבדקו אם הבשר כבר רך
אצלנו הבשר קבל צבע למרות שהיה מכוסה בנייר כסף, אם אתם חושבים שצריך עוד קצת צבע, תורידו את נייר הכסף ותנו לו עשר דקות נוספות
מגישים לשולחן ורואים איך הבשר רך רך ותפוחי האדמה הטעם שלהם חלום! בתיאבון.