Go Back Email Link
אסדו בתנור ברוטב חרדל וסילן

אסדו בתנור ברוטב חרדל וסילן

סוויט דולי
תבשיל אסדו בתנור ברוטב חרדל וסילן עם תפוחי אדמה ובצל
Prep Time 20 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 20 minutes
Course מתכונים לבשר ולעוף
Cuisine מטבח ישראלי
Servings 4

Ingredients
  

  • 500 גרם קוביות אסדו ללא עצם
  • 3 כפות חרדל
  • 2 כפות סילן
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית צ'ילי גרוס
  • רבע כוס שמן זית
  • 12 תפוחי אדמה
  • 1 בצל חתוך לרבעים
  • 1 ראש שיני שום מפורקות

Instructions
 

  • מערבבים בקערית קטנה את חומרי התיבול: חרדל, סילן, שום כתוש, מלח, פלפל,צ'ילי גרוס ומעט שמן
  • מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לחצאים, את הבצל חותכים לרבעים
  • מערבבים בקערה את תפוחי האדמה, הבצל והשיני השום המפורקות
  • מוסיפים חצי מתערובת חומרי התיבול ומערבבים הכל ביחד
  • משמנים תבנית ומעבירים את תפוחי האדמה והבצל לתבנית
  • את קוביות האסדו טובלים ומעסים היטב בחצי השני של התערובת
  • מניחים את קוביות הבשר על תפוחי האדמה והבצל
  • מכסים בנייר כסף ולתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את התבנית
  • אחרי שעה מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות ונותנים לבשר להתבשל עוד שעתיים בתנור עם הנייר
  • אחרי שעה וחצי תבדקו אם הבשר כבר רך
  • אצלנו הבשר קבל צבע למרות שהיה מכוסה בנייר כסף, אם אתם חושבים שצריך עוד קצת צבע, תורידו את נייר הכסף ותנו לו עשר דקות נוספות
  • מגישים לשולחן ורואים איך הבשר רך רך ותפוחי האדמה הטעם שלהם חלום! בתיאבון.
Keyword אסדו בתנור ברוטב חרדל וסילן