שמים בסיר את הקינואה האדומה, מכסים אותה במים ומבשלים כרבע שעה-עשרים דקות עד שהיא מתרככת
כשהמים מתאדים, עם מזלג מערבבים את הקינואה
בינתיים, יוצקים שמן לסיר קוצצים את הבצלים ומאדים אותם היטב
כשהבצל משחים, תוציאו מחצית מהכמות הבצל ותשימו בצד, בסוף נפזר את הבצל על המג'דרה מלמעלה
שוטפים את העדשים השחורות היטב, מסננים את המים ומוסיפים לבצל שהשחים מעט
מטגנים הכל ביחד, מוסיפים מלח, פלפל שחור ו-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים את העדשים כחצי שעה או עד שהמים מתאדים
כשהעדשים מוכנות וגם הקינואה, מעבירים את הקינואה לסיר עם העדשים
מוסיפים את הראס אל חנות ומערבבים הכל ביחד ומבשלים כעשר דקות לערבוב כל הטעמים
מורידים מהאש, מפזרים מעל את הבצל המטוגן, מגישים ורואים את הלסת נשמטת לאנשים.
מי שאוהב יכול להוסיף גם כוסברה קצוצה מעל, תהנו אהובות ואהובים