שוטפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות
שוטפים את הקישואים וחותכים לפרוסות
חותכים את הבצל לקוביות קטנות קטנות
שמים בקערה את הקישואים, בצל ותפוחי האדמה
שמים במעבד מזון את הביצים, שמן וכוסברה וטוחנים הכל ביחד למחית אחידה
מוסיפים לקערה עם הירקות את הבלילה עם השמן ביצים וכוסברה ומערבבים
מוסיפים את פרורי הלחם ומערבבים
העיסה צריכה להיות סמיכה
משמנים תבנית ומעבירים לתבנית פרוסות קישואים עם קוביות תפוחי אדמה
מסדרים את הפשטידה לאורך התבנית ומסביב מוסיפים את שאריות הפשטידה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הפשטידה
אופים כ-35 דקות עד שהפשטידה משחימה, אם צריך עוד חמש דקות לכו על זה
מוציאים, מפרידים את הפרוסות ונהנים מכל ביס.