Go Back Email Link
צ'יפס פסטה ששרף את הרשת

צ'יפס פסטה ששרף את הרשת

סוויט דולי
מתכון לצ'יפס פסטה בגירסה מלוחה וגירסה מתוקה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לפסטה
Cuisine מטבח אמריקאי

Ingredients
  

  • 2 כוסות פסטה מבושלת
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כוס פרמז'ן מגורד
  • חצי כפית מלח
  • 1 כפית פפריקה אדומה
  • חצי כפית פפריקה חריפה - לא חובה

גירסה מתוקה

  • 2 כוסות פסטה מבושלת
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כפית קינמון טחון

Instructions
 

  • יש לכם פסטה מבושלת? אם לא מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן
  • מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה
  • מוסיפים שמן זית, פרמז'ן, מלח ופפריקה ואם אתם אוהבים עוד תבלינים זה הזמן שלכם
  • אפשר שום כתוש, אפשר פלפל שחור, מה שאוהבים
  • מערבבים הכל ביחד ומשטחים את הפסטה בתבנית אפייה
  • תיישרו את הפסטה שהשכבה תהייה ישרה ולא יהיו פסטה אחד על השני
  • לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את מגש הפסטה ואופים כ-15 דקות
  • מוציאים, מערבבים ומחזירים לתנור עד שהפסטה תהייה שחומה וקרנצ'ית

הגירסה המתוקה

  • מבשלים פסטה מוסיפים שמן זית סוכר חום וקינמון ומערבבים
  • משטחים את הפסטה על תבנית היטב
  • לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לעשרים דקות
  • מוציאים מפזרים אבקת סוכר רוטב מייפל ליד והללויה גם לכם.
Keyword צ'יפס פסטה ששרף את הרשת