בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
מוסיפים את הביצה, השמן ונותנים למיקסר לעבוד על מהירות בינונית גבוהה
אחרי מספר דקות מוסיפים את המלח
מוסיפים את המים כל פעם קצת עד שהבצק מתחיל להיות אחיד
נותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות עד שהבצק נתלה על ווה הלישה
מוציאים את הבצק מהמיקסר מעבירים לקערה מכסים ומתפיחים כשעה וחצי במקום חמים
מוציאים את הבצק לשים שוב להוצאת האוויר ומחלקים את הבצק לשלושה חלקים
מרדדים כל חלק למלבן ארוך שיהיה דק
מפזרים זיתים לאורך הבצק ומגלגלים לרולדה ארוכה
מגלגלים את הרולדה לבצק אחיד
ככה מכינים את שלושת הפסים, מרדדים בצק וממלאים בזיתים
מניחים את שלושת הפסים ויצרים צמה
הטריק לתת לחלה להיות אוורירית ולא להדק את רצונות הבצק
אחרי שהכנו את החלה, מעבירים לתבנית
מורחים על החלה ביצה טרופה, מפזרים שומשום ונותנים לחלה לנוח עוד כחצי שעה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את החלה ואופים כחמישים דקות
היא יוצאת מושלמת! בתיאבון אהובות ואהובים.