שמים במיקסר, קמח שמרים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים
מוסיפים לקערה: ביצים, חמאה ונותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית.
מוסיפים את החלב הפושר לאט לאט והמיקסר ממשיך לעבוד. בסוף מוסיפים את המלח
תנו למיקסר לעבוד כעשר דקות
מדי פעם תשנו את המהירות כדי שהבצק יתאחד היטב
כשהבצק רך, משמנים תבנית מעבירים את הבצק לתבנית ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו
כשהבצק מוכן, לשים אותו להוצאת האוויר ומחלקים לשלושה חלקים שווים
לוקחים חלק ראשון ומרדדים למלבן
מורחים שוקולד למריחה על כל הבצק כולל השוליים
מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה
רצוי להדק פנימה את הבצק ולא סתם לגלגל
ככה ממלאים את כל הרולדות
מניחים בתבנית במקרר
אחרי כשעה מוציאים מהמקרר
מרדדים את הבצק שוב למשטח דק
מורחים שוקולד על הבצק ומגלגלים לרולדה ארוכה
כדי שהחיתוך יהיה יותר קל אפשר להכניס שוב למקרר לחצי שעה או
לחתוך את הרולדה לשניים
כשפסי השוקולד כלפי חוץ לשלב את הרצועות אחת על השניה
להניח בתבנית, למרוח ביצה טרופה ולתת לבצק לנוח עוד כחצי שעה
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את העוגות
אופים כארבעים דקות עד שהעוגות מוכנות
בינתיים , מכינים את סירופ הסוכר, מרתיחים את כל המצרכים על האש מבשלים עוד כחמש דקות ומורידים מהאש.
כשהעוגות יוצאות מהתנור חמות, מורחים עליהן סירופ סוכר ונותנים להן לנוח לפני שמסתערים.
טעים טעים טעים!