חותכים את הבשר לקוביות
יוצקים שמן לסיר רחב שגם יכנס לתנור, מוסיפים עיגולי בצל ומטגנים לגוון שחום
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים היטב את הבשר מכל הצדדים
מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום ומערבבים הכל ביחד ונותנים לבשר להתבשל דקות ארוכות
מוסיפים מים, את עלי הסלרי, הטימין ומעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה
אחרי שעה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר, נותנים ערבוב קל לתבשיל
מורידים את חום התנור ל 150 לשעתיים לפחות
יש כמובן לכסות את הסיר.
אחרי שעתיים פותחים ובודקים אם הבשר רך והוא רך, אבל אם עדיין לא עוד זמן רק יתן לו עוד טעמים. אל תחששו להשאיר את הבשר בתנור.
מגישים בסיר לשולחן או לכל אורח בנפרד. פשוט תענוג של תבשיל. בתיאבון.