Go Back Email Link
אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור

אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור

סוויט דולי
אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור רך ונימוח
Prep Time 1 hour
Cook Time 2 hours
Total Time 3 hours
Course מתכונים לבשר
Cuisine מטבח אירופאי

Ingredients
  

  • 1 קילו בשר אונטריב מספר 2
  • 5 כפות שמן
  • 2 בצל
  • 6 שיני שום
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפיות פלפל שחור גרוס
  • 5 עלי סלרי ירוקים
  • 1 ענף קטן של טימין
  • 6 תפוחי אדמה
  • 2 גזר
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית צ'ילי גרוס - לא חובה

Instructions
 

  • חותכים את הבשר לקוביות
  • יוצקים שמן לסיר רחב שגם יכנס לתנור, מוסיפים עיגולי בצל ומטגנים לגוון שחום
  • מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים היטב את הבשר מכל הצדדים
  • מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל שחור, שום ומערבבים הכל ביחד ונותנים לבשר להתבשל דקות ארוכות
  • מוסיפים מים, את עלי הסלרי, הטימין ומעבירים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לשעה
  • אחרי שעה מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה והגזר, נותנים ערבוב קל לתבשיל
  • מורידים את חום התנור ל 150 לשעתיים לפחות
  • יש כמובן לכסות את הסיר.
  • אחרי שעתיים פותחים ובודקים אם הבשר רך והוא רך, אבל אם עדיין לא עוד זמן רק יתן לו עוד טעמים. אל תחששו להשאיר את הבשר בתנור.
  • מגישים בסיר לשולחן או לכל אורח בנפרד. פשוט תענוג של תבשיל. בתיאבון.
Keyword אונטריב עם תפוחי אדמה בתנור