שמים בקערת מיקסר ביצים וסוכר ומקציפים
מוסיפים את השמן ומערבבים
מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד, הקמח עם הקקאו והשוקולית ומנפים ביחד כדי למנוע גושים.
מעבירים את הקמח עם הקקאו והשוקולית לבלילה עם הביצים.
מערבבים הכל ביחד
יוצקים חצי כוס מים רותחים על הבלילה
משמנים תבנית מעבירים את הבלילה לתבנית
בתנור שחומם ל – 180 מעלות אופים את העוגה כחצי שעה עד ארבעים דקות, תלוי בחום התנור שלכם
לא נותנים להם להתייבש בתנור בודקים עם קיסם ועם הקיסם יוצא יבש להוציא מהתנור.
מקררים את העוגה ומכינים עוגה נוספת אותו דבר
מקררים את שתי העוגות בינתיים מכינים שבלונה לחיתוך הידיים והרגליים של הדינוזאור
מקציפים את הקצפת עם האינסטנט פודינג והחלב לקצפת יציבה
כשהעוגות קרות את העוגה הראשונה, חוצים באמצע
עוגה ראשונה שתהייה הבסיס חוצים באמצע, מצפים בקרם ומניחים אחת על השנייה
את השבלונה או הנייר עם הדוגמאות רגליים מניחים על העוגה וחותכים עם סכין
על משטח עבודה גדול מניחים באמצע את גוף הדינוזאור ואת הרגליים מסביב
מוסיפים שתי טיפות צבע מאכל ירוק לתערובת מערבבים ומתחילים לצפות את העוגה על כל חלקיה
אפשר לפזר שוקולד מגורד מסביב
מסיגרים משוקוד מכינים קן ומניחים בתוכו כדורי שוקולד
עם כדורי שוקולד מכינים עיניים, לקוצים משתמשים בשוקולד
מפנים מקום במקרר למגש ענק ושיהיה לכם יומולדת הכי שמח שבעולם!