Go Back Email Link
באגט ללא לישה שמכינים בבית

באגט ללא לישה שמכינים בבית

סוויט דולי
באגט ללא לישה שמכינים בבית פריך מבחוץ רך מבפנים - מושלם!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 29 minutes
Total Time 48 minutes
Course מתכונים ללחם וחלות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • 1 כפית מלח
  • 1 ורבע כוסות מים

Instructions
 

  • שמים בקערה קמח שמרים ומערבבים
  • מוסיפים מלח ומערבבים
  • יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
  • הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
  • מכסים בניילון נצמד ושוכחים ל – 6 שעות.
  • אני השארתי בחוץ,  שכחתי קצת יותר אז שמתי במקרר ולמחרת הוצאתי והמשכתי להכין, שתדעו שזה אפשרי.
  • מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
  • מפזרים קמח על משטח העבודה ומעבדים מעט את הבצק
  • מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
  • כל חלק מגלגלים לרולדה ארוכה ושמים בתבנית
  • ככה מכינים שלושה באגטים
  • מפזרים קצת קמח מעל וחורצים פסים על הבצק
  • למדתי טריק מאופים מקצועיים, תפזרו קוביות קרח על התבנית ותשימו את הבאגטים ביניהם
  • תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים כשלושים עד ארבעים דקות
  • לאחר האפייה תנו ללחם לנוח כמה דקות, תדפקו עליו, תפתחו אותו הבגט שלכם יהיה מושלם!
Keyword באגט ללא לישה שמכינים בבית