שמים בקערה קמח שמרים ומערבבים
מוסיפים מלח ומערבבים
יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
מכסים בניילון נצמד ושוכחים ל – 6 שעות.
אני השארתי בחוץ, שכחתי קצת יותר אז שמתי במקרר ולמחרת הוצאתי והמשכתי להכין, שתדעו שזה אפשרי.
מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
מפזרים קמח על משטח העבודה ומעבדים מעט את הבצק
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
כל חלק מגלגלים לרולדה ארוכה ושמים בתבנית
ככה מכינים שלושה באגטים
מפזרים קצת קמח מעל וחורצים פסים על הבצק
למדתי טריק מאופים מקצועיים, תפזרו קוביות קרח על התבנית ותשימו את הבאגטים ביניהם
תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים כשלושים עד ארבעים דקות
לאחר האפייה תנו ללחם לנוח כמה דקות, תדפקו עליו, תפתחו אותו הבגט שלכם יהיה מושלם!