בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות
סוויט דולי
בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות תבשיל צמחוני טבעוני בחצי שעה
Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 30 minutes mins
Total Time 38 minutes mins
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי
- 5 כפות שמן
- 1 בצל
- 1 חציל
- 2 שיני שום
- 400 גרם קוביות עגבניות
- 100 גרם רסק עגבניות
- 2 כוסות מים
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
הכנת התבשיל
יוצקים שמן לסיר ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל לגוון שקוף
שוטפים את הבורגול
מוסיפים את קוביות העגבניות ואת הרסק, המים, המלח והפלפל ושיני שום כתושות
מערבבים הכל ביחד. מוסיפים את הבורגול לסיר ומביאים לרתיחה
אחרי שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומוסיפים את קוביות החצילים
מערבבים מדי פעם, מבשלים עוד כעשרים דקות עד שהמים מסתיימים והבורגול מוכן. בתיאבון!
Keyword בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות