Go Back Email Link
תבשיל בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות

בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות

סוויט דולי
בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות תבשיל צמחוני טבעוני בחצי שעה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 38 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 1 חציל
  • 2 שיני שום
  • 400 גרם קוביות עגבניות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 2 כוסות מים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

Instructions
 

מכינים את החציל

  • פורסים את החציל לפרוסות וחותכים לקוביות
  • ניתן לצרוב על מחבת עם מעט שמן או לקלות בתנור.
  • כשהחציל מוכן שמים בצד

הכנת התבשיל

  • יוצקים שמן לסיר ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל לגוון שקוף
  • שוטפים את הבורגול
  • מוסיפים את קוביות העגבניות ואת הרסק, המים, המלח והפלפל ושיני שום כתושות
  • מערבבים הכל ביחד. מוסיפים את הבורגול לסיר ומביאים לרתיחה
  • אחרי שהסיר רתח, מנמיכים את האש ומוסיפים את קוביות החצילים
  • מערבבים מדי פעם, מבשלים עוד כעשרים דקות עד שהמים מסתיימים והבורגול מוכן. בתיאבון!
Keyword בורגול עם חצילים ברוטב עגבניות