מכינים את המליות
מערבבים את מלית הגבינה עם ביצה לעיסה סמיכה
כשאתם שוברים את הביצה, לפני שמכניסים למלית הגבינה תוציאו כף או שתיים על מנת למרוח בסוף על הבורקס
מוציאים כף מתערובת הגבינה ומעבירים לכוס עם התרד ומערבבים
מערבבים את התרד עם הגבינה לבלילה אחידה
מכינים קערה עם מים וטובלים את דף האורז בקערה
טובלים מספר שניות עד שהדף מתרכך, מנערים את המים ומעבירים למשטח העבודה
ממלאים באמצע הדף את המלית ומקפלים מכל הצדדים
אחרי שגמרנו עם הגבינה, עוברים לתרד ומכינים באותה צורה את עלי האורז עם מלית התרד
מסדרים את הבורקס בתבנית משומנת
מורדים ביצה טרופה על הדפים
מפזרים שומשום מעל
לתנור שחומם מראש ל - 100 מעלות, טורבו, מכניסים את התבנית ואופים כעשר דקות עד שהדפים משחימים
מגישים מיד לשולחן ואז זה טעים.