לילה לפני, בקערת מיקסר מכניסים את הקמח, שמן, מלח, חומץ ומים ומערבבים במיקסר
מערבבים עד שמתקבל בצק אחיד
מחלקים את הבצק ל-10 כדורים
יוצקים שמן לקערה ומניחים את הכדורים בקערה
נותנים לכדורים לשחות בתוך השמן
מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה
למחרת, מוציאים מהמקרר ועל גבי משטח עבודה פותחים כל כדור בצק
כשאני אומרת לפתוח, תמתחו עם הידיים בזמן הפתיחה את הבצק
הבצק עם שמן והוא נמתח לצדדים בקלות.
גם אם הוא יקרע, לא קרה כלום. תמתחו את הבצק שיהיה דק דק
מכינים את מלית הגבינות והמנגולד, מפוררים את הגבינה המלוחה, מערבבים עם הגבינה הלבנה והמנגולד הקצוץ לתערובת אחידה
פותחים עלה עד שהוא דק שקוף, שמים שורה של המלית ומגלגלים.
מגלגלים לצורת שבלול או לב מה שאוהבים
מניחים בתבנית וככה מכינים את כל הבורקס
מצפים בביצה טרופה ושומשום ולתנור
לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ואופים כ-30 דקות
תשגיחו עליהם מזהירה אתכם! שלא יהיו שחומים מדי ויתייבשו לכם
מוציאים, מגישים עם חמינדוס ואתם מאושרים! חג שמח