שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים
מוסיפים שמרים ומערבבים
יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית
מכסים בניילון נצמד ושוכחים לשש שעות
משאירים את הקערה בחוץ
אחרי שש שעות מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
מקמחים משטח ומעבירים את העיסה
היא רכה ונהדרת לעבודה. תאספו קצת את הקמח ממשטח העבודה
תכינו רולדה ארוכה ותחתכו ל 6-7 חתיכות
כל כדור בצק מרדדים עם מארוך
אחרי שהבצק מרודד מגלגלים לרולדה ארוכה
ומעבירים לתבנית אפייה את
ככה מכינים את כל הבייגלה
מורחים על הבייגלה מים ומפזרים שומשום מעל
תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים
אחרי עשר דקות מנמיכים ל 200 ואופים
אופים עוד כרבע שעה עשרים דקות עד שהן משחימות
הן קרסטיות מבחוץ רכות מבפנים ושאלוהי הקלוריות יהיו איתנו אחרי הביס הראשון. בתיאבון