Go Back Email Link
בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות

בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות

סוויט דולי
בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות טעים אש!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 6 hours
Total Time 6 hours 10 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שמרים יבשים
  • כוס ורבע מים

Instructions
 

  • שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים
  • מוסיפים שמרים ומערבבים
  • יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
  • הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית
  • מכסים בניילון נצמד ושוכחים לשש שעות
  • משאירים את הקערה בחוץ
  • אחרי שש שעות מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
  • מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
  • מקמחים משטח ומעבירים את העיסה
  • היא רכה ונהדרת לעבודה. תאספו קצת את הקמח ממשטח העבודה
  • תכינו רולדה ארוכה ותחתכו ל 6-7 חתיכות
  • כל כדור בצק מרדדים עם מארוך
  • אחרי שהבצק מרודד מגלגלים לרולדה ארוכה
  • ומעבירים לתבנית אפייה את
  • ככה מכינים את כל הבייגלה
  • מורחים על הבייגלה מים ומפזרים שומשום מעל
  • תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים
  • אחרי עשר דקות מנמיכים ל 200 ואופים
  • אופים עוד כרבע שעה עשרים דקות עד שהן משחימות
  • הן קרסטיות מבחוץ רכות מבפנים ושאלוהי הקלוריות יהיו איתנו אחרי הביס הראשון. בתיאבון
Keyword בייגלה ירושלמי ללא לישה בעשר דקות