שמים בקערת מיקסר ביצים וסוכר ומקציפים לקצף בהיר
שמים במיקרו את השוקולד עם החמאה וממיסים ומערבבים בפולסים לקבלת שוקולד נוזלי
מקררים מעט את השוקולד ומוסיפים לקערת המיקסר ומערבבים עם הביצים שכל התערובת תהייה אחידה
מוסיפים את אינסטנט הפודינג ועוד שני סיבובים בלבד עם המיקסר
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עוד סיבוב אחד ודי.
חשוב מאד – לא לערבב הרבה!
בתבנית חד פעמית בינונית או תבנית 20X30 מרססים מעט שמן ושמים אחד ליד השני את אצבעות הכיףכף.
על האצבעות הכיףכף יוצקים את בלילת הבראוניז.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כ-30 דקות
שימו לב, אם מכניסים קיסם הוא יכול להיות טיפה רטוב, הבראוניז מתקשים בחוץ אחרי האפיה.
אל תתנו להם להתייבש בתנור תוציאו כשקיסם טיפה רטוב. בראוניז מושלמים!