שמים בקערה את הביצים, שמנת מתוקה, חלב, סוכר וסוכר וניל
מערבבים את הבלילה היטב לתערובת אחידה
חותכים את הסופגניות לקוביות קטנות ושמים בתוך הבלילה
מערבבים היטב את קוביות הסופגניות עם הבלילה, מועכים אותם אפילו עם היידים
קולפים את התפוח, חותכים לקוביות,
בתבנית אפייה מפזרים קוביות מהחמאה, מורחים את התבנית בחמאה גם בשוליים אבל משאירים את קוביות החמאה בתבנית
יוצקים את בלילת הסופגניות לתבנית
מפזרים מעל את התפוזים ואת האוכמניות
מערבבים קצת את התערובת שהתפוחים והאוכמניות יכנסו לתוך הבלילה
אפשר לפזר מעל עוד קצת אוכמניות
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים דקות
הפשטידה שלנו תופחת, הבית מתמלא ריחות משכרים ואנחנו משתגעים
מוציאים מהתנור, מפזרים אבקת סוכר והיידה, בתיאבון!