מערבבים בקערה את הגבינה עם הסוכר,סוכר וניל, אינסטנט פודינג וביצה לתערובת אחידה
פותחים את הבצק ומרדדים לבצק דק
חותכים את הבצק לחצי ולרוחב עוד שלושה פסים בסה"כ יש לנו 12 ריבועים
כל ריבוע ממלאים בכף מתערובת הגבינה
אחרי שמילאנו את כל הבצק מוסיפים לכל ריבוע דובדבנים
כל ריבוע מקפלים מארבעת הפינות ויוצרים גבינית מושלמת
ככה סוגרים את כל הגביניות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כעשרים דקות עד שהבצק משחים
בינתיים בזמן שהתבנית בתנור מכינים את הסירופ סוכר
שמים בסיר על האש את כל המצרכים, מביאים לרתיחה
אחרי שהכל רתח, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחמש עד עשר דקות, מכבים את האש
כשהגביניות יוצאות מהתנור, מורחים אותן בסירופ סוכר ונותנים להן לנוח
שהסירופ יספג בבצק - מושלמות! פשוט מושלמות!