מקלפים את התפוחים, פורסים לעיגולים ומוציאים את הליבה
בקערה שמים את הביצה, סוכר, שמנת חמוצה ומערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
מוסיפים את החלב ומערבבים הכל ביחד.
מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק
טובלים את פרוסת התפוח היטב מכל הצדדים ומעבירים לשמן החם
משחקים עם האש שהשמן לא ישרוף את התפוח מטגנים מספר שניות
הופכים את התפוח לצד השני מטגנים עד שהבצק משחים
מעבירים את התפוחים המטוגנים לצלחת עם נייר סופג
מפזרים מעל סוכר וקינמון או מייפל וחנוכה שלכם מושלם!