שמים בסיר נטורינה וסוכר חום ומבשלים על האש לאט לאט עד שהסוכר נמס
כשיש לנו בלילה כהה מוסיפים את המייפל ומערבבים מקררים את העיסה
שימו לב שהבלילה לא חמה מדי שהביצים לא יהיו לנו חביתה בתוך הבלילה
טורפים את הביצים ויוצקים לתוך הבלילה במהירות
שוברים את הפקאנים לחתיכות ומוסיפים לתערובת ומערבבים
מניפים את הקורנפלור לתערובת ומערבבים הכל ביחד
מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים את בלילת הפקאן על התחתית
מסדרים יפה את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
אופים כארבעים דקות עד שהשכבה למעלה משחימה.
מוציאים, נותנים לעוגה להתקרר וחותכים לחיתוכיות
לפני ההגשה יוצקים מייפל על החיתוכיות אוח זה טעים! בתיאבון.