Go Back Email Link
חיתוכיות פאי פקאן פרווה

חיתוכיות פאי פקאן פרווה

סוויט דולי
חיתוכיות פאי פקאן פרווה בטעם עשיר ונפלא
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Course מתכונים לעוגיות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

לבצק

  • 100 גרם נטורינה רכה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קמח

למילוי

  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף מייפל
  • 2 ביצים
  • 200 גרם פקאן - לא שלמים
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כוס מייפל

Instructions
 

  • שמים במיקסר נטורינה, סוכר, סוכר וניל וביצה ומערבבים
  • מוסיפים קמח ומערבבים הכל ביחד
  • מניחים נייר אפייה בתבנית מעבירים את העיסה לתבנית ומפזרים על כל התבנית בצורה שווה
  • מכניסים את התבנית למקרר

הכנת המלית

  • שמים בסיר נטורינה וסוכר חום ומבשלים על האש לאט לאט עד שהסוכר נמס
  • כשיש לנו בלילה כהה מוסיפים את המייפל ומערבבים מקררים את העיסה
  • שימו לב שהבלילה לא חמה מדי שהביצים לא יהיו לנו חביתה בתוך הבלילה
  • טורפים את הביצים ויוצקים לתוך הבלילה במהירות
  • שוברים את הפקאנים לחתיכות ומוסיפים לתערובת ומערבבים
  • מניפים את הקורנפלור לתערובת ומערבבים הכל ביחד
  • מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים את בלילת הפקאן על התחתית
  • מסדרים יפה את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
  • אופים כארבעים דקות עד שהשכבה למעלה משחימה.
  • מוציאים, נותנים לעוגה להתקרר וחותכים לחיתוכיות
  • לפני ההגשה יוצקים מייפל על החיתוכיות אוח זה טעים! בתיאבון.
Keyword חיתוכיות פאי פקאן פרווה