מכינים את הבשר
יוצקים שמן לתבנית מוסיפים קוביות בצל ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים
כשהבצל משחים מוסיפים את הבשר, מפוררים ומטגנים היטב
מוסיפים את התבלינים, מלח, פלפל, שום, בהרט ומערבבים כל הזמן עם המזלג לפורר את הבשר
כשהבשר מוכן מוסיפים את הצנוברים ומערבבים הכל ביחד
נותנים לבשר להתבשל עוד כחמש דקות, מורידים מהאש ומקררים
מוציאים מהמקרר את בצק העלים של שימרית פותחים אותו לאורך
מסמנים על הבצק שני פסים, שליש לכל מלבן אבל לא חותכים
בחלק האמצעי של הבצק, באמצע, מניחים את הבשר שהתקרר עם הצנוברים
משני הצדדים חותכים פסים לאורך הבצק, שימו לב שהפסים יהיו מקבילים
את הריבוע האמצעי של הבצק למטה מכסים את הבשר עם הבצק
וגם את הריבוע התחתון מכסים את הבצק ומתחילים לעטוף את הבשר עם הפסים
פעם פס מצד ימין ופעם פס בצק מצד שמאל ומהדקים בקצוות
עוטפים את כל הבשר עם עלי הבצק
מורידים את השאריות, מורחים בביצה טרופה, מפזרים שומשום למעלה
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים לכשלושים דקות עד שהבצק משחים
מוציאים מגישים על צלחת ארוכה ומרשימה ויש לכם חלת בשר עם צנוברים מושלמת לחג. בתיאבון.