Go Back Email Link
טארט תאנים בקרם שקדים פרווה

טארט תאנים בקרם שקדים פרווה

סוויט דולי
טארט תאנים עם קרם שקדים אפוי חלומי
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים לעוגות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק פריך שימרית
  • 100 גרם נטורינה
  • חצי כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 200 גרם שקדים טחונים
  • 1 כף קמח רגיל
  • 10 תאנים

Instructions
 

  • מוציאים את הבצק הפריך מהמקרר, פותחים את החבילה ומעבירים את הבצק לתבנית
  • מערבבים את הביצים עם הנטורינה הסוכר והסוכר וניל לבלילה אחידה
  • מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים
  • יוצקים את הבלילה על תחתית הבצק שלנו ומיישרים
  • שוטפים את התאנים, מייבשים וחותכים לרבעים
  • מסדרים על קרם השקדים
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הטארט ואופים כעשרים דקות
  • מוציאים נותנים לטארט להתקרר ואי אפשר להפסיק לטעום!
Keyword טארט תאנים בקרם שקדים פרווה