טבעות תפוחים מטוגנות מתכון מושלם לחנוכה
סוויט דולי
טבעות תפוחי עץ מטוגנות, מתכון מושלם לחנוכה של טבעות עטופות בבלילה פריכה ויש גם גירסה אפויה
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 40 minutes mins
Course טבעות תפוחים מטוגנות מתכון מושלם לחנוכה
Cuisine מטבח ישראלי
- 3 תפוחים
- 1 ביצה
- 1 קופסה "קרם פרש" של תנובה
- 2 כפות סוכר
- 3 כפות שמן
- 1 כוס קמח תופח או 1 כוס קמח רגיל +כפית אבקת אפיה
- 1/2 כוס חלב
- שמן לטיגון
קולפים את הקליפה מהתפוחים.
פורסים את התפוחים לרוחב לפרוסות וקורצים עיגולים עם חותכן עגול או בצורת פרח במרכז התפוח ומוציאים את ליבת התפוח.
בקערה שמים את הביצה, סוכר, שמן קרם פרש ומערבבים.מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.מוסיפים את החלב ומערבבים הכל ביחד. מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
טובלים את פרוסת התפוח היטב מכל הצדדים ומעבירים לשמן החם. מנמיכים את האש שהשמן לא ישרוף את התפוח מטגנים מספר שניות והופכים את התפוח לצד השני מטגנים עד שהבצק משחים.
מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
מגישים עם אבקת סוכר או עם סירופ מייפל.
חג חנוכה שמח!