שוברים שתי ביצים לקערית ומוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
משמנים מחבת ושמים על האש, יוצקים פנימה את הביצים.
מניחים פרוסת לחם על החביתה וישר הופכים.
שמים פרוסת לחם נוספת ממול ושוב הופכים.
נותנים לחביתה להתבשל ומזיזים את התבנית שהחביתה לא תידבק.
כשהחביתה די מוכנה הופכים לצד השני.
מקפלים את שני החביתה לאמצע.
מניחים פרוסת גבינה צהובה אם רוצים מוסיפים פרוסת חצילים או זיתים ועוד פרוסת גבינה.
סוגרים את הסנדויץ ומועכים.
הופכים לצד השני ומטגנים עוד כמה דקות.
מורידים מהמחבת, חותכים באמצע, רואים את הגבינה נמסה וטורפים!