Go Back Email Link
טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן

טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן

סוויט דולי
טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 28 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 300 גרם טופו במרקם קשה
  • 5 כפות שמן
  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס צ'ילי חריף
  • 250 גרם אטריות שקופות ללא גלוטן
  • 1 בצל
  • 250 גרם פטריות
  • 1 כוס גזר גפרורים
  • חצי כוס סויה
  • חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף שומשום
  • 1 כף בוטנים קצוצים

Instructions
 

  • מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
  • חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
  • יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם, מעבירים את קוביות הטופו למחבת
  • יוצקים את הרוטב סויה והצ'ילי החריף ומטגנים היטב מכל הצדדים
  • מערבבים מדי פעם ונותנים לטופו להצרב ולתפוס את הטעמים
  • כשהקוביות מוכנות, מורידים מהאש
  • יוצקים שוב שמן למחבת ומוסיפים קוביות בצל ומטגנים ומאדים מספר דקות
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים ומאדים
  • אחרי מספר דקות מוסיפים את הגזר מוסיפים ומטגנים את כל הירקות ביחד
  • את אטריות האורז משרים לכמה דקות במים רותחים עד שהן מתרככות
  • מוציאים מהמים החמים ומסננים את המים
  • מוסיפים את האטריות לתבשיל
  • מוסיפים רוטב סויה, רוטב צ'ילי חמוץ מתוק ומערבבים הכל ביחד
  • טועמים ואם אתם חושבים שצריך עוד רוטב זה הזמן להוסיף
  • לפני ההגשה מפזרים שומשום ובוטנים קצוצים, מגישים ומרגישים כמו במסעדה. בתיאבון.
Keyword טופו עם אטריות זכוכית וירקות ללא גלוטן