מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
חותכים את הטופו לפרוסות ואחרי זה לקוביות
מעבירים לקערה, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים ומפרידים לקוביות
יוצקים שמן למחבת, כשהשמן חם מעבירים את קוביות הטופו לטיגון
יוצקים רוטב סויה על הטופו ומטגנים את הטופו עם הרוטב
מטגנים מספר דקות עד שהקוביות משחימות, מוציאים מהמחבת ומעבירים לצלחת בינתיים
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את השום, פרחי הכורבית ומטגנים
מוסיפים את האפונה ומערבבים הכל ביחד, מטגנים כמה דקות
מוסיפים את הקרם קוקוס ורוטב הקארי הירוק לסיר עם הכרובית והאפונה ומערבבים
מוסיפים מלח, פלפל שחור, אבקת קארי צהובה ומערבבים
מוסיפים את קוביות הטופו לתבשיל ומערבבים ומבשלים הכל ביחד
מבשלים הכל ביחד כמה דקות, לקראת הסוף מוסיפים את הכוסברה ומערבבים
התבשיל שלנו מוכן! בתיאבון.