Go Back Email Link
טופו עם קרם קוקוס ופטריות

טופו עם קרם קוקוס ופטריות כמו במסעדות

סוויט דולי
טופו עם קרם קוקוס ופטריות כמו במסעדות מנה טבעונית/צמחונית משגעת
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 27 minutes
Course מתכונים טבעוניים
Cuisine מטבח אסייתי

Ingredients
  

  • 300 גרם טופו במרקם קשה
  • 3 כפות קונפלור
  • 5 כפות שמן
  • 1 בצל
  • 250 גרם פטריות חורש או שמפניון
  • 1 כף קארי פטריות יער
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות צ'ילי חריף
  • 400 גרם קרם קוקוס

Instructions
 

  • מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
  • חותכים את הטופו לקוביות
  • מעבירים לקערה, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים ומפרידים לקוביות
  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
  • מוסיפים את התבלין של קארי פטריות יער ומערבבים עם הפטריות ומבשלים עוד כמה דקות
  • במחבת אחר יוצקים שמן ומעבירים את קוביות הטופו לטיגון
  • יוצקים על קוביות הטופו רוטב סויה
  • מוסיפים גם רוטב צ'ילי חריף מערבבים הכל ביחד ומקפיצים את הטופו עם הרטבים
  • מטגנים את הקוביות מספר דקות
  • מוסיפים את קרם הקוקוס למחבת, מערבבים ומבשלים שתי דקות
  • מוסיפים את הפטריות למחבת הזה ומערבבים הכל ביחד
  • מבשלים עוד מספר דקות, מקשטים עם עלי בצל ירוק קצוץ
  • לפני ההגשה תפזרו בוטנים קצוצים מעל ותרגישו כמו במסעדה. בתיאבון.
Keyword טופו עם קרם קוקוס ופטריות כמו במסעדות