מוציאים את הטופו מהשקית ומייבשים היטב
חותכים את הטופו לקוביות
מעבירים לקערה, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים ומפרידים לקוביות
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים את הבצל לגוון שחום
מוסיפים את הפטריות ומטגנים את הפטריות מספר דקות
מוסיפים את התבלין של קארי פטריות יער ומערבבים עם הפטריות ומבשלים עוד כמה דקות
במחבת אחר יוצקים שמן ומעבירים את קוביות הטופו לטיגון
יוצקים על קוביות הטופו רוטב סויה
מוסיפים גם רוטב צ'ילי חריף מערבבים הכל ביחד ומקפיצים את הטופו עם הרטבים
מטגנים את הקוביות מספר דקות
מוסיפים את קרם הקוקוס למחבת, מערבבים ומבשלים שתי דקות
מוסיפים את הפטריות למחבת הזה ומערבבים הכל ביחד
מבשלים עוד מספר דקות, מקשטים עם עלי בצל ירוק קצוץ
לפני ההגשה תפזרו בוטנים קצוצים מעל ותרגישו כמו במסעדה. בתיאבון.