מוציאים את המסקרפונה מהמקרר כשעה לפני ההכנה שתתרכך
מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר ותמצית וניל
מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים הכל ביחד כמה דקות עד קבלת קרם סמיך
מכינים את הבישקוטים, הקפה, הקרם ועכשיו מתחיל הכיף
חותכים את הבישקוטים לחצאים
שכבה ראשונה תהייה שכבת הבישקוטים
טובלים את הבישקוטים בכוס הקפה, נותנים לשאריות לטפטף לכוס ומעבירים לכוס ההגשה
מזליפים מעל שכבת קרם מסקרפונה וגבינה
מוסיפים עוד שכבת בישקוטים ועוד שכבת קרם והטירמיסו שלנו כמעט מוכן
מפזרים מעל קקאו ויש לכם טירמיסו מושלם!
ככה מכינים את כל הכוסות, אמרתי לכם טירמיסו מושלם בקלות. חג שמח!