מתחילים עם הרוטב
יוצקים לסיר שמן, פורסים פרוסות שום ומטגנים קלות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות עם רסק העגבניות, מים מלח ופלפל ומערבבים
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכינים את הירקות והבשר
מערבבים את תערובת הבשר
טוחנים במעבד מזון את הפטרוזיליה עם הבצל והשום עד שהכל דק דק
מוסיפים לתערובת הבשר, אם אתם הולכים לעשות גם גירסה צמחונית, תשמרו בצד חלק מתערובת הירוקים
מוסיפים לבשר כוס ירוקים מלח ופלפל שחור, ביצה ומערבבים הכל ביחד
מרוקנים את הירקות, את תפוחי האדמה מקלפים וחותכים לחצי
מורידים את הראש של הפלפלים ומנקים את הפלפלים מגרעינים
את העגבניות, חותכים עם סכין את הליבה ומרוקנים את העגבניה
ממלאים את הירקות בתערובת הבשר
לפני שמכניסים לסיר, חורצים פסים בירקות למטה ומעבירים לסיר עם הרוטב
מכניסים את הירקות וממלאים אותם ברוטב, מסדרים את הירקות בסיר.