פותחים את הבצק ומייצרים על משטח העבודה
עם קורצין עגול חותכים עיגולים מהבצק, תצמדו היטב עם הקורצן, ככה יהיו לכם המוני כיסונים
את הכיסונים המוכנים מניחים על משטח עבודה
מכינים את תערובת הגבינה. מערבבים גבינה עם סוכר אינסטנט פודינג וניל לבלילה אחידה.
אפשר עם כפית אני העברתי לשקית זילוף ובאמצע כל עיגול מזליפים מהגבינה
מזליפים גבינה על כל העיגולים
לוקחים כיסון ביד, עם מברשת מורחים מסביב לכיסון מים ומהדקים את הכיסון
מהדקים היטב מסביב בלחיצות
אם אתם לא בטוחים, אפשר עם שיני מזלג לעבור מסביב לכיסון
ככה מכינים את כל הכיסונים
מרתיחים סיר עם מים וכשהמים רותחים מכניסים פנימה את הכיסונים
מבשלים כשתיים שלוש דקות עד שהכיסונים צפים
מוציאים עם מסננת לצלחת הגשה ריקה
ככה מבשלים את כל הכיסונים
ניתן לפזר אבקת סוכר, אפשר להגיש עם שמנת חמוצה ופירות. חג שמח!