מערבבים את האגוזים הקצוצים עם הסוכר החום והקינמון לתערובת אחידה
פותחים את קופסת הכיסונים ומוציאים את הכיסונים
מכינים קערית עם מים איתה נדביק את הכיסונים
לוקחים כיסון ממלאים כפית מהמלית, מרטיבים עם מים מסביב ומהדקים לחצי ירח
את הדוגמה מסביב עושים ככה: מחזיקים את הכיסון ומקפלים קפל קטן בבצק, על הקפל הקטן הזה עושים עוד קפל וככה עד שמגיעים לקצה. תוכלו לראות בסרטון בדיוק איך הכנתי
מכינים את כל הכיסונים באותה צורה, אתם יכולים גם רק להדביק לחצי ירח בלי דוגמה
שמים בסיר מים וסוכר חום ומביאים לרתיחה
כשהמים רותחים, מכניסים את הכיסונים ומבשלים אותם עד שהם צפים
בינתיים מכינים סירופ טופי
בסיר קטן שמים חמאה, סוכר חום וקינמון ומערבבים עד שהסוכר והחמאה נמסים
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים הכל ביחד לרוטב סמיך
אפשר לטבול את הכיסונים ברוטב הטופי
או לשים בצלחת הגשה וליצוק מעל. כל ביס תענוג. בתיאבון