מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנות
במחבת שמים את החמאה עם הסוכר החום והקינמון ומבשלים על אש נמוכה עד שהסוכר נמס
מוסיפים את קוביות התפוחים לבלילת הסוכר והחמאה ומערבבים
מבשלים כעשר דקות עד שהתפוחים רכים, מורידים ומקררים, שומרים את המחבת
לוקחים כיסון שמים כפית מתערובת התפוחים, מרטיבים עם מים את שולי הכיסון
סוגרים באמצע, מקפלים קצה אחד פנימה, וגם את הקצה השני וסוגרים עם מים את הכיסון
ככה מכינים את כל הכיסונים
שמים כף חמאה במחבת שהכנו את התפוחים וממיסים אותה, מניחים את הכיסונים ומטגנים
לאחר מספר דקות מוסיפים כוס חלב או מים למחבת, המים יתערבבו עם תערובת הסוכר החום והקינמון וזה בסדר
מכסים את הסיר. מבשלים את הכיסונים כעשר דקות עד שהם רכים. מעבירים לצלחת הגשה.