Go Back Email Link
כנאפה עם בשר קריספית ונהדרת

כנאפה עם בשר קריספית

סוויט דולי
כנאפה עם בשר קריספית ונהדרת שמתאימה לארוחת חגיגית או לשבת
Prep Time 30 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour
Course מתכונים לבשר ועוף
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 400 גרם שערות קדאיף
  • רבע כוס שמן
  • 1 בצל
  • 500 גרם בשר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ראס אל חנות
  • חצי כוס צנוברים
  • חצי כוס פיסטוקים קלויים

Instructions
 

  • מפשירים את עלי הקדאיף וחותכים אותם שיהיה יותר קל לעבוד איתם. מפוררים אותם היטב וזה הטריק הכי חשוב בהכנה.
  • יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד לקבלת גוון שחום
  • מוסיפים את הבשר הקצוץ מפוררים ומטגנים תוך כדי.
  • מוסיפים מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות ואת שיני השום ומבשלים מספר דקות עד שהבשר מתבשל.
  • מקררים אותו ובינתיים מכינים תבנית
  • משמנים אותה ומחלקים את כמות עלי הקדאיף לשניים.
  • משמנים את עלי הקדיף היטב ומניחים שכבה ראשונית על התבנית
  • מערבבים את הבשר עם הצנוברים ומעבירים לתבנית
  • משמנים את יתרת עלי הקדאיף ומפזרים מעל הבשר, שוב מפוררים אותם היטב
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הכנאפה
  • אופים כשלושים דקות עד שהתבשיל שלנו משחים
  • מוציאים, מפזרים פיסטוקים מעל ומגישים. חלום!
Keyword כנאפה עם בשר קריספית