מפשירים את עלי הקדאיף וחותכים אותם שיהיה יותר קל לעבוד איתם. מפוררים אותם היטב וזה הטריק הכי חשוב בהכנה.
יוצקים שמן למחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד לקבלת גוון שחום
מוסיפים את הבשר הקצוץ מפוררים ומטגנים תוך כדי.
מוסיפים מלח, פלפל שחור, ראס אל חנות ואת שיני השום ומבשלים מספר דקות עד שהבשר מתבשל.
מקררים אותו ובינתיים מכינים תבנית
משמנים אותה ומחלקים את כמות עלי הקדאיף לשניים.
משמנים את עלי הקדיף היטב ומניחים שכבה ראשונית על התבנית
מערבבים את הבשר עם הצנוברים ומעבירים לתבנית
משמנים את יתרת עלי הקדאיף ומפזרים מעל הבשר, שוב מפוררים אותם היטב
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הכנאפה
אופים כשלושים דקות עד שהתבשיל שלנו משחים
מוציאים, מפזרים פיסטוקים מעל ומגישים. חלום!