יוצקים שמן זית לסיר, מוסיפים כף או שתיים מיץ לימון, שיני שום, מלח, נענע מיובשת פטרוזיליה ,מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה
קוצצים פרוסות מכמה עלי כרוב ומפזרים בתוך הרוטב
לוקחים עלה, פורסים אותו, שמים כף מהמלית, מקפלים כלפי מטה, מכסים את המלית, מקפלים מהצדדים ומגלגלים עד הסוף.
מניחים את הכרוב המגולגל בצד וממשיכים לגלגל את כל עלי הכרוב
כשסיימנו, שמים את העלים הממולאים צמודים ועם תחתית הסגירה למטה.
מצמידים את הכרובים אחד לשני וממלאים את הסיר
מפזרים על הכרוב הממולא, שיני שום נוספים, נענע מיובשת, מלח ופלפל שחור
סוחטים לימון ואפילו שניים תלוי כמה אתם אוהבים ומכסים במים
טועמים, לראות שהטעמים מתאימים ואם צריך משפרים טעמים
מניחים על עלי הכרוב מכסה קטן יותר או צלחת כדי שהכרוב לא יזוז
מביאים את הסיר לרתיחה, אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה עד שהכרוב מוכן. בתיאבון!