יוצקים שמן לסיר מוסיפים בצל קצוץ ומאדים את הבצל עד לגוון שחום
מוסיפים את הבשר, מפוררים אותו ומטגנים
מוסיפים, מלח פלפל שחור ושום ומערבבים עד שהבשר מוכן. כשהבשר מוכן שמים בצד
מבשלים כוס אורז עם 2 כוסות מים מעט שמן וכפית מלח
מבשלים את האורז חצי בישול
מקררים את האורז ומעבירים לקערה עם הבשר ומערבבים הכל ביחד
משתמשים בכרוב שהוא פחוס שיותר יתאים למילוי
עם סכין חותכים מסביב לליבת הכרוב, מסביב לשורש שבאמצע הכרובומוציאים את ליבת הכרוב.
מרתיחים סיר עם מים, וכשהמים רותחים מעבירים את הכרוב לסיר
מבשלים את הכרוב כרבע שעה עד שהעלים מתרככים
לאחר מספר דקות הופכים את הכרוב כש"החור" כלפי מעלה,ככה נוכל להוציא את העלים.
מוציאים את הכרוב מהמים הרותחים ועם מזלג בזהירות מפרקים את העלים
מכינים את הסיר
קוצצים מספר עלי כרוב ומפזרים על תחתית הסיר.
על העלים מפזרים שמן זית, שיני שום, מלח, פלפל וענע מיובשת ועליה מניחים את העלים
לוקחים עלה, פורסים אותו, שמים כף מהמלית,מקפלים כלפי מטה,מכסים את המלית, מקפלים מהצדדים ומגלגלים עד הסוף.
ככה עם כל העלים ממלאים את הסיר אחד אחרי השני.
שמים את העלים הממולאים צמודים ועם תחתית הסגירה למטה.
מצמידים את הכרובים אחד לשני וממלאים את הסיר
מפזרים על הכרוב הממולא, שיני שום נוספים, נענע מיובשת, מלח ופלפל שחור
סוחטים לימון ואפילו שניים תלוי כמה אתם אוהבים ומכסים במים
טועמים, לראות שהטעמים מתאימים ואם צריך משפרים טעמים
מניחים על עלי הכרוב מכסה קטן יותר או צלחת כדי שהכרוב לא יזוז
מביאים את הסיר לרתיחה, אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה עד שהכרוב מוכן. בתיאבון!