מקמחים משטח עבודה מוציאיטם את שתי חבילות הבצק
כל חבילת בצק מחלקים לארבעה חלקים
חותכים את המוצרלה לקוביות ומערבבים עם הגבינה המלוחה
מרדדים כל חתיכת בצק לבצק שטוח ודק
שמים באמצע הבצק כף מהמוצרלה והגבינה המלוחה
מרימים את הבצק מכל הצדדים וסוגרים את הלחמניה היטב
מגלגלים את הלחמניה על משטח העבודה ליצירת לחמניה עגולה מושלמת
ככה מכינים את כל הלחמניות
מעבירים לקערה ומסדרים את כל הלחמניות ככתר מסביב לתבנית
מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות
מוציאים, מורחים על הלחמניות מעט שמן ומגישים. נהדרות!