שוטפים את הירקות, מכניסים הכל למעבד מזון או מגרדים על פומפיה לתערובת דקה.
מוסיפים את המלח והפלפל השחור, ביצה, שמן ומערבבים הכל ביחד. מוסיפים את הסולת ומערבבים ומניחים לבלילה לעמוד כעשר דקות. אם הבלילה של הירקות דלילה תוסיפו עוד קצת סולת על מנת שהלביבות יהיו מוצקות.
מחממים תנור ל – 180 מעלות ומסדרים את הלביבות בתבנית. לתנור החם מכניסים את התבנית ואופים כחצי שעה עד שהן משחימות. ניתן להפוך אותם לצד השני ולאפות עוד חמש-עשר דקות.
אתם תהנו כל כך!
לגירסה טבעונית במקום הביצה יש להוסיף רבע כוס טחינה