שוטפים היטב את הירקות
מגרדים את הגזר והקישואים על פומפיה דקה או במעבד מזון
מעבירים את הירקות המגורדים לשקית סינון או חיתול וסוחטים היטב היטב
סוחטים עד שאין נוזלים בכלל בירקות - זה הכי חשוב
מעבירים לקערה ומוסיפים את הגבינות, ביצים, מלח ופלפל
מערבבים לתערובת אחידה
על נייר אפייה יוצרים לביבות עגולות
עם ידית מכף מעץ יוצרים בכל עיגול חור באמצע שיוצר לנו צורה של בייגלה
מפזרים על הבייגלה שלנו שומשום
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את הלביבות לאפייה
אופים כשלושים דקות עד שהן משחימות
גם אם העיגול נעלם בזמן האפייה לא להיבהל, כשהן יוצאות חמות מהתנור עם הכף יוצרים שוב חור
נותנים להן להתקרר בתבנית לפני שמתחילים לחסל, כדי שישמרו על צורת הבייגלה
פשוט מושלמות!