מבשלים את הכרובית במים עד שהיא חצי רכה. מוציאים מהמים, מסננים ומועכים היטב.לוחצים על העיסה היטב ומסננים את המים.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, התבלינים, מלח ופלפל שחור, מוסיפים ביצה ואת פירורי הלחם ויוצרים עיסה.
מחממים שמן חם, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים.
אם אתם מעדיפים אותם אפויות על גבי תבנית אפיה מניחים נייר אפיה ומורחים אותו בשמן יוצרים לביבות ומניחים אחד ליד השניה אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות הופכים ואופים שוב.
אין להשוות את טעם המטוגנות לטעם האפויות אבל אתם תחליטו מה אתם אוהבים.