Go Back Email Link
לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

לביבות כרובית מטוגנות או אפויות

סוויט דולי
לביבות כרובית שמכינים במהירות מטוגנות או אפויות
Prep Time 40 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course לביבות כרובית מטוגנות או אפויות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 1 כרובית מבושלת
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור לטעם
  • 1 ביצה
  • 1 כוס פירורי לחם או פירורי קמח מצה בפסח
  • שמן לטיגון

Instructions
 

  • מבשלים את הכרובית במים עד שהיא חצי רכה. מוציאים מהמים, מסננים ומועכים היטב.
    לוחצים על העיסה היטב ומסננים את המים.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, התבלינים, מלח ופלפל שחור, מוסיפים ביצה ואת פירורי הלחם ויוצרים עיסה.
  • מחממים שמן חם, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים.
  • אם אתם מעדיפים אותם אפויות על גבי תבנית אפיה מניחים נייר אפיה ומורחים אותו בשמן יוצרים לביבות ומניחים אחד ליד השניה אופים בחום של 180 מעלות כעשרים דקות הופכים ואופים שוב.
  • אין להשוות את טעם המטוגנות לטעם האפויות אבל אתם תחליטו מה אתם אוהבים.
  • תהנו!
Keyword לביבות